divendres, 31 d’octubre de 2008

Esport i Religió: l’exemple de "lo mossen" de La Fatarella


Són compatibles esport i religió? Promou la religió l’activitat física? La veritat és que són preguntes que no m’havia plantejat mai però al veure la notícia del capellà que juga a futbol amb l’equip del poble a TV3 m’ha fet gràcia pensar-hi.

Ho heu llegit bé, "lo mosen" de La Fatarella juga a futbol els diumenges amb l’equip del poble: C.D. La Fatarella. Evidentment, si el partit és a les 12 del diumenge no és convocat per l’entrenador. També, s'ha de dir que amb un jugador com aquest al camp tota l'afició local espera veure algun dia la mà de Déu.

Per últim, dir-vos que he visitat La Fatarella més d'un cop i us recomano anar-hi, especialment per les festes de Sant Blai on podreu observar “la baixada de la tortà”, que és espectacular. I si voleu passar-hi nit, res millor que dormir a la casa ecològica (allotjament rural).


Nota: La fotografia està relacionada amb el post (exemplars de la famosa "tortà", no són "mones" de Pasqua)

2 comentaris:

  1. De petit jugàvem contra la Fatarella a futbol, en categories d'aleví, infantil. És un poble molt petit i feia gràcia perquè era el partit en que els defenses podien jugar de davanters i fer gols. El dia en que el porter suplent sortia una estona a jugar de migcampista. El resultat sempre anava entre 7 i 10 a 0. Amb tot, és el lloc ideal per poder fer esport perquè ningú t'exigirà fer-ho bé.

    ResponElimina
  2. El que és important és no deixar que aquests equips de pobles petits desapareguin. La major part de l'activitat esportiva que es fa en una població petita es gràcies a aquests clubs. Fan una tasca molt bona.

    ResponElimina

Hola!

Ens agradaria molt rebre un comentari, encara que no estigui relacionat amb l'últim escrit.

Moltes gràcies!

Equip de Sedentaris.cat