dilluns, 3 de novembre de 2008

Spinning per primera (i última?) vegada

Ara fa unes hores que acabo de tornar del poliesportiu on he fet la meva primera sessió de spinning. Abans d'anar-hi era molt escèptic però com que no ho he fet en solitari tenia més incentius per provar-ho un cop.

La veritat és que pot ser molt exigent a nivell físic i un s'ha regular molt, adaptar el nivell de cadascú a l'esforç realitzat. He agafat el meu senzill pulsòmetre i m'ha donat aquestes dades: 143 ppm (polsacions per minut) de mitjana, 168 ppm màximes. 455 kcal consumides al 75% de la freqüència cardíaca màxima en menys de 45 minuts.

Bé, suposo que ho repetiré algun dia, però de moment de forma esporàdica. Jo ho recomano com a activitat complementària, no principal, i sempre a un ritme controlat.

2 comentaris:

  1. Jo la faig dos cops a la setmana i em va bé per suar i forçar-me una mica. A més, complementant el post més recent, córrer en solitari pot ser avorrit i spinning com a mínim hi ha aquella part socialitzadora de l'esforç.

    ResponElimina
  2. Tens bastanta raó. De fet, no m'imagino a ningú fent spinning en solitari. Al poliesportiu on vaig, hi ha les mateixes bicicletes a la "sala de màquines" (2 o 3) que a la sala de spinning, batejada ara com a spinasme* (?). A les bicicletes de la sala mai vaig veure ningú fent el mateix esforç ni de broma.

    El fet que sigui una activitat liderada per un monitor, que sigui col·lectiva i amb música afavoreix molt. Tu et veus sol 45 minuts en una bicicleta estàtica? Jo ho veig complicat.    * O alguna cosa així, per ser un poliesportiu de l'Associació Sant Martí Esport-ASME. Coses del màrqueting.

    ResponElimina

Hola!

Ens agradaria molt rebre un comentari, encara que no estigui relacionat amb l'últim escrit.

Moltes gràcies!

Equip de Sedentaris.cat