divendres, 30 de gener de 2009

Preparant la Mitja Marató de Barcelona (vaig tard ...)


Última hora: detectada butllofa al peu, un dels grans enemics dels esportistes populars. A mi me n'han sortit en curses, en caminades o jugant a futbol-sala ... sòc un gran especialista en la matèria però res a veure amb les butllofes que es veuen a la Marathon des Sables. Espero que no sigui per culpa de les bambes noves:

Bambes que el venedor de la botiga em va dir que m'anirien molt bé però que no em podia garantir passar de 4'30''/km a 3'3o''/km en una setmana (gran decepció)

Bé, en realitat us volia dir que és oficial que aniré a la Mitja Marató de Barcelona. Serà la meva segona "mitja", la primera va ser l'any passat a Gavà-Castelldefels. Espero veure'm amb algun "sedentari", es a dir, amb algun "seguidor" del bloc o algú del Grup de Sedentaris al Facebook. No sé, ja es proposarà un punt de trobada. Si algú hi va que avisi que em faria gràcia saludar-lo.

A aquesta mitja hi aniré preparat de manera molt diferent a l'any passat. Fa 12 mesos estava preparant el meu debut a la Marató i ara no. Crec que hi vaig molt menys entrenat però amb un millor coneixement del meu cos (sembla molt metafísica aquesta afirmació). O sigui que si vaig més lent ja sabré el motiu i si vaig més ràpid ... també :-) També tinc més resistència però ja veurem que passa. Si has fet curses de 10km, una mitja pot ser un experiència molt interessant i motivant. El ritme és més suau i tens més temps per pensar ... "que hi faig aquí? o qui m'ha enganyat?"

El millor de tot, mirant el recorregut, és que l'última part és per una zona que conec força bé i que acaba a l'Arc de Triomf. O sigui que si arribes ... ets un campió o una campiona, algú que lluita i venç al sedentarisme.

I ara, a entrenar una mica ... recordeu que ens podeu seguir també via Twitter.


Ferran de Sedentaris.cat

2 comentaris:

 1. hola!
  doncs me llegit això ja que estic buscant informació sobre les maratons per un traball que e escollit jo mateixa.
  Jo abans anaba a correr amb el meu pare i la meva germana però ja no i vaix perquè el metge ma prohibit correr... jo també conec aquestes butllofes... si enteniu alguna compreu el compeet o algu així surt en la televisió a mi me les van recomanar per cuan em sortien cuan corria i va molt bé perquè no només las tapa també ajuden a curar :) bueno records per tots (K)

  ResponElimina
 2. Anònim (K),

  Moltes gràcies pel teu comentari. Sentim sentir això de que el metge t'hagi prohibit córrer. Esperem que puguis gaudir d'algun altre esport i fer salut. Estem a la teva disposició si et podem donar algun cop de mà amb el treball que estàs fent.

  Equip de Sedentaris.cat

  ResponElimina

Hola!

Ens agradaria molt rebre un comentari, encara que no estigui relacionat amb l'últim escrit.

Moltes gràcies!

Equip de Sedentaris.cat