dimarts, 31 de març de 2009

Enquesta Bombers: fas "curses" amb música o sense?

Hem posat una enquesta "popular" al lateral del bloc per veure si sou dels que van a les curses amb o sense música a les orelles. No sé si es generarà un debat o no ... però jo (Ferran) estic totalment en contra. En Toni i altres "sedentaris" crec que hi estan més a favor. Espero no haver d'argumentar la meva posició però si m'ho demaneu als comentaris ho faré ;-)

Gràcies a un bloc que seguim fa poc, TR3SK ja podem veure com serà l'espai de recollida de les Samarretes de Bombers 2009. Demà és el primer dia ...

Fotografia: Tr3sk

Sedentaris.cat


3 comentaris:

 1. Jo només la utilitzo en curses que trobo més monòtones com una Mitja Marató d'asfalt o a estones en Marxes de reistència.

  ResponElimina
 2. Malfieten,

  Jo encara no he fet servir mai música en marxes de resistència, curses de muntanya o d'asfalt ... suposo que si ho faig en el futur, de moment, em decantaria més per els entrenaments abans que les curses.

  Ferran de Sedentaris.cat

  ResponElimina
 3. jo sempre que corro la porto a sobre, ja sigui entreno o cursa, ja sigui curt o llarg. no puc viure sense ella

  (tb cal dir que si he de baixar a comprar el pa, tb mela poso xD)

  ResponElimina

Hola!

Ens agradaria molt rebre un comentari, encara que no estigui relacionat amb l'últim escrit.

Moltes gràcies!

Equip de Sedentaris.cat