dijous, 2 d’abril de 2009

Fotografia Samarreta Cursa Bombers 2009 (Masculina)

"Viva er Betis manque pierda" o la fotografia de la verd i blanca samarreta masculina de la Cursa de Bombers 2009. No té les "barres" però els colors els té ;-) Personalment, sempre m'han agradat més els equips de futbol amb ratlles a la samarreta que els de samarreta sense.

Bé, aquí teniu les fotografies casolanes ....

De cara
D'esquenaLa de les noies no la tinc :-( és vermella, el color de la victòria? "Victòria és femení"

Au, que ja falta menys. Recordeu: avituallament al quilòmetre 4 (últim quilòmetre massificat?).

Ferran de Sedentaris.cat

2 comentaris:

 1. 1)Enguany, s'han inventat aquesta tonteria de dones contra homes... qui l'ha pensada aquesta "magnífica" campanya de publicitat? Ja sabeu que l'esperit competitiu és més masculí que femení i que si les dones volem competir, cosa que pot passar, no ho farem en una cursa a peu!!

  2) El pitjor de tot és que tot i exalçar tant la presència de dones en les activitats esportives, ens tracten fatal. No som nens o nenes, som dones i necessitem roba específica de dona. Les SAMARRETES d'enguany ens apreten a totes i no era qüestió de talla: quan tens una mica de pit (fet habitual en les dones) i les caderes també habituals de les dones, una talla de nen/nena no funciona: t'apretn les cises i se't queda per damunt del cul i arrugada tota l'estona. Sort que no era una mitja marató, estaríem totes amb "fregadures" als "sobacos"!!!

  ResponElimina
 2. Mariona,

  La veritat és que la Cursa de Bombers és una bona cursa i a la vegada una campanya de màrqueting de la que formes part. El tema de les samarretes he sentit a dir que es van equivocar i pel que tu dius segur que va ser així.

  Ferran de Sedentaris.cat

  ResponElimina

Hola!

Ens agradaria molt rebre un comentari, encara que no estigui relacionat amb l'últim escrit.

Moltes gràcies!

Equip de Sedentaris.cat