dijous, 25 de juny de 2009

A caminar! (Olost - 37,5km - 28/06)


Una última entrada per parlar de la caminada de 37,5 quilòmetres a la que anirem aquest diumenge. Hi ha obertes les inscripcions pel mateix dia (20€) o sigui que si algú s'anima i es presenta el 28/06 a Olost a les 7:30 ja sap que pot fer: caminar.

Finalment serem un grupet de quatre nois sedentaris, tot i que esperem que algú més s'uneixi ni que sigui temporalment al nostre grup. Si algú ens vol saludar ens reconeixerà fàcilment per la samarreta verda que estrenarem oficialment.Tenim bones notícies pel que respecta als avituallaments, ja que els organitzadors ens han fet arribar en un correu com van ser els de l'any passat i aquest any volen fer-los similar:

Hola companys,

El tema dels avituallaments es potser el que vetllem mes... Tenim l'experiència de l'any passat, en varem fer si no recordo malament un total de 7, el primer fou tan sols aigües, ja que estava en un encreuament amb una carretera i així podíem controlar el pas dels participants. El segon va ser un esmorzar complert, amb botifarrada inclòs per agafar forces i poder-ho cremar durant la jornada. El tercer estava composat per sucs, fruita, aigües, barretes energètiques, etc... el 4 era tan sols aigua perquè estava a dalt d'una ermita de difícil accés. el 5 hi havia coca i xocolata a mes a mes de aigua, sucs, refrescos, fruita... i l'ultim no me'n recordo però estava ben estudiat i també era generós per afrontar l'ultim tram... finalment a l'arribada i havia més coses per si algú encara es quedava amb gana... aquest any esperem repetir la mateixa línea... i si podem millorar-ho!!!

Com a bons sedentaris, crec que passarem molta estona als avituallaments i acabarem la marxa de resistència ben esmorzats i, quasi, dinat.

A veure si ens podem fer unes fotografies dignes i posar-les al bloc. A les curses de muntanya és més difícil però a les caminades no hi ha excusa.

I si algú s'anima encantats d'anar junts. El ritme que portarem no serà gaire fort ja que portem un (o dos) debutants al grup.

Sedentaris.cat

El bloc dels que no volen ser sedentaris

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola!

Ens agradaria molt rebre un comentari, encara que no estigui relacionat amb l'últim escrit.

Moltes gràcies!

Equip de Sedentaris.cat