dilluns, 20 de juliol de 2009

Crònica Cursa La Floresta


El passat diumenge 19 de juliol es va celebrar la 26a cursa Popular de la Festa Major de la Floresta. Aquest entrenyable nucli pertanyent a Sant Cugat està enclavat tot just a la muntanyenca zona de Collserola.Sedentaris.cat va ser-hi present estrenant la seva nova samarreta, al costat dels més de 280 participants.

Dies abans de l'esdeveniment, de només 5 kms, vaig poder llegir a alguns fòrums sobre la duresa del recorregut.Efectivament, es tracta d'un veritable trencacames que comença amb algunes pujades relativament còmodes en el primer km. Un cop es creuen les vies del tren s'arriba a un parell de pujades breus de gran duresa seguides de breus baixades que serveixen per mantenir intactes les esperances de bon temps. Entre el 2,5 i el 3,5 vivim la part més dura, coincidint amb l'arriba a la zona de major alçada, amb dos murs de 200 metres de pendent molt superior al 10% (diria que freguen el 15%) on els ciclistes segur que també patirien.

Fins arribar al darrer km no hi ha temps per relaxació. Els darrers 400-500 metres pots tornar a recuperar sensacions, baixar pulsacions i recuperar temps perdut. Una cursa molt dura, amb una organització molt digna i bons detalls en arribar: fruïta, una samarreta de la cursa i esmorzar, a banda d'altres obsequis. Hi tornaré, tot i que 24 hores després de córrer no puc prometre que sigui l'any vinent.

Andreu O. de Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris

1 comentari:

  1. ei!! jo tb la vaig fer i com dius va ser dureta (personalment jo no puc amb ls pujades...) Era la meva 2ª edició i vaig fer 22' més que l'any passat...

    ResponElimina

Hola!

Ens agradaria molt rebre un comentari, encara que no estigui relacionat amb l'últim escrit.

Moltes gràcies!

Equip de Sedentaris.cat