diumenge, 20 de setembre de 2009

Cursa de la Mercè 2009. Resultats i valoracions

Aquesta Cursa de la Mercè la recordaré pel temps que he fet i pel que aquest significa per mi .He aconseguit acabar en 42:39, millorant en gairebé 2 minuts la meva millor marca, feta a la Cursa de Bombers 2009.

Ara fa un any vaig fer la meva primera 10k, bé de fet van ser 11km a la Cursa de la Barceloneta. Allà vaig veure que m'ho passava bé corrent i que tenia bones sensacions avançant kilòmetres. He seguit entrenant (no tant com voldria...) i avui els resultats m'han fet veure que els esforços fets, han valgut la pena. Animat pel Ferran i per altres sedentaris, avui he aconseguit una fita que espero que vingui seguida d'unes quantes més.Pel que fa a la Cursa, tenia un recorregut clàssic que permetia gaudir corrent per la Gran Via sense cap cotxe i que guarda una sorpresa al final amb una pujadeta al Paral·lel, que després de 9 Km, passa factura. M'he animat en veure el temps fet en el primer kilòmetre i he vist que podia anar aguantant un bon ritme, sensiblement per sota dels 4:30 per minut que tenia a priori com a referència.

Abans de començar ens hem trobat uns quants sedentaris com el Joan o el Daniel, aquest últim molt fort i que si segueix la progressió que porta, aviat baixa dels 40 minuts. Emotiva també la retrobada amb bons amic que també han participat com el Lluís, el Santi o el Vasilis.

Aquesta clàssica de la Festa Major de Barcelona ja està plenament consolidada i crec que deu haver omplert les seves 10.000 places.

Podeu trobar els resultats oficials aquí.

La pregunta és, la propera cursa quan? M'ateveixo amb ja amb la mitja-marató del Mediterrani?


Toni de Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris

2 comentaris:

 1. Felicitats al Toni i a tots els sedentaris que hi han anat: Joan, Daniel, Andreu, ...!

  Toni, ara ja pots anar a la mitja marató, ni que sigui per provar a veure que passa, poc a poc i bona lletra.

  Ferran de Sedentaris.cat

  ResponElimina
 2. Enhorabona a tots els "finishers" de la mercè. Jo vaig estar a Riudoms gaudint duna bona però dura mitja.

  Ferran, ja t'he passat el mail

  ResponElimina

Hola!

Ens agradaria molt rebre un comentari, encara que no estigui relacionat amb l'últim escrit.

Moltes gràcies!

Equip de Sedentaris.cat