dilluns, 19 d’octubre de 2009

Crònica bona d'un sedentari que sap escriure: 10 km Marató del Mediterrani

L'Andreu és un sedentari com cal. Si no vaig errat, quan era més jove feia molt d'esport, amb els anys va anar fent menys activitat física i ara hi torna perquè no vol ser sedentari. I a més a més sap escriure (ho podeu comprovar al bloc "Recordant el present", 100% recomanable tot i no ser de temàtica esportiva).

Sedentari que vol anar en sentit contrari
( no és l'Andreu :-)

Aquí teniu la seva crònica dels 10 quilòmetres que va fer entre per la zona més costanera i olímpica de Castelldefels.

CRÒNICA DE L'ANDREU ALS 10 KM DEL MEDITERRANI

Matí amb perfecta temperatura per córrer. Un circuit de 10 kms. on corredors de mitja marató, marató i 10 km ho feiem plegats. La zona d'escalfament, al voltant del Canal Olímpic, molt correcta. La sortida, potser en un espai massa estret, així com el primer km, on costava agafar el ritme (difícil baixar de 5:30). Cal destacar que hi havia força voluntaris, situats en espais estratègics (en cada pas kilomètric i en alguns llocs on es podia retallar el circuit).

Personalment, em sentia amb ganes de continuar amb la meva preparació que, esperant que sigui seriosa durant tot novembre, hauria de portar-me a la vora dels 47 minuts a la Jean Bouin. Tenint en compte que puc entrenar poc, ja seria molt per mi. En aquesta cursa, esperava baixar de 50, recuperant la meva marca personal de 49.

I ho hagués fet de no ser per un parell d'aturades per culpa dels maleïts cordons de la sabatilla. A la Mercè la sabatilla em va apretar un xic massa, i ara volia portar-la menys tensa. Malauradament això ha provocat problemes que no m'havien succeït mai.

El temps final 50:15, tenint en compte les aturades (la segona al km 7 quan ja anava justet), la sortida i el pas intermedi (25:50), molt satisfactori. Potser em manca creure'm que puc mantenir el ritme durant tota la cursa, no és suficient amb fer-ho bé entre el km 6 i el 9.


I fins aquí la crònica.

Tothom que vulgui pot enviar-nos les seves experiències a la nostra direcció de Gmail: cròniques, rutes, fotografies, llocs on esmorzar un cop fet un bon entrenament ... vaja, coses que volgueu compartir. El nostre correu obert a tothom:Ferran de Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris

2 comentaris:

  1. teniu la meva petita crònica a

    http://elkeniatadelclot.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Veig que saps quina samarreta has de portar!!!

    Salutacions!!!

    ResponElimina

Hola!

Ens agradaria molt rebre un comentari, encara que no estigui relacionat amb l'últim escrit.

Moltes gràcies!

Equip de Sedentaris.cat