dijous, 22 d’octubre de 2009

Primer any de Sedentaris.cat (I)

.
Estem de celebració. Avui fa un any es va escriure la primera entrada al bloc, amb cara i ulls, parlant de la Caminada d'Oristà de la que fa pocs dies hem tornat a fer referència. O sigui, que avui celebrem el primer any de Sedentaris.cat

En aquest primer any de Sedentaris.cat, el que va ser la idea inicial de dos amics (Toni i Ferran) de fer un bloc "no sedentari" sobre el poc esport que feien, ha anat creixent amb la col·laboració de moltes altres persones que no volen ser sedentàries i ho comparteixen, per exemple enviant-nos un correu a:En un any, sense entrar en detall amb les xifres, hem fet o parlat de força coses: curses de 10 km, mitjes maratons, maratons, btt, triatlons, caminades, curses de muntanya, caminades de resistència (ultra-trail) i més coses. Hem publicat moltes cròniques.

També ens hem obert un grup al Facebook i un compte al Facebook, escribim piulades al Twitter i, tot i que els tenim una mica parats, també estem presents a You Tube i Picasa.

Per reconèixer els sedentaris, els uns als altres i, quasi més important, per ser reconeguts per parelles, amistats i familiars a les proves populars en les que participem ens hem fet unes samarretes, de noi i de noia, ara estan exhaurides però ben aviat en farem de noves.


Més coses, fa poc que hem creat un grup d'entrenament de curses a peu.

Són molts els que ens han ajudat amb el bloc, alguns:

- Els "autors" Toni E. i Xevi P.

- Equip Aran (de Font-Romeu a tot arreu)

- Els blocs de referència (no esportius) que van ser i son referència : Himajina, Quotidianitats, Nautilia i Recordant el present.

- Tots els que ens han enviat cròniques i comentaris.

- Tothom que ens ha acompanyat a proves esportives populars.

També he fet molts amics 2.0 i esperem seguir així.

En el futur: més blocs (?), més entrenaments (segur?), més curses (ufff!!!). En definitiva, més activitat i menys sedentarisme. Esperem celebrar com cal aquest primer any i proposar alguna cosa per celebrar-ho. També ens hauríem de fer un logo i mil coses més.

A tots i totes, moltes gràcies i no us atureu perquè ... "el sedentari no neix sedentari"


Toni i Ferran de Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris

1 comentari:

  1. moltes felicitats a tot l'equip de sedentaris.cat pel seu primer any de lluita contra el sedentarisme jejej

    Enohrabona i per molts anys més!!

    ResponElimina

Hola!

Ens agradaria molt rebre un comentari, encara que no estigui relacionat amb l'últim escrit.

Moltes gràcies!

Equip de Sedentaris.cat