divendres, 9 d’octubre de 2009

Propostes de properes proves pels Sedentaris.cat

Porteu unes quantes setmanes entrenant i teniu ganes de posar-vos a prova? No sabeu què fer els caps de setmana? Heu començat a córrer fa poc i us tempta participar en alguna cursa?

Siguin quines siguin les vostres inquietuds, des de Sedentaris.cat us hem preparat una sèrie de propostes per les properes setmanes.CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA (International Walk of Barcelona)
17 i 18 d'octubre


Proposta de tres itineraris a peu (10, 20 i 30 km) durant dos dies pel municipi de Barcelona i les seves rodalies. No té ànim de competició, per tant és adequada per tots els públics.

Podeu consultar els detalls dels recorreguts i fer les inscripcions a la seva web.V MARATÓ DEL MEDITERRANI (Castelldefels-Gavà-Castelldefels)
18 octubre


Una triple oferta per poder acollir a tot tipus de corredors el mateix dia al mateix lloc. S'ofereixen una Marató (42,195 km), una Mitja Marató (21,096 km) i una Cursa de 10 km. El recorregut és totalment pla al nivell del Mar, i bona part d'aquest discorre al costat del Mar Mediterrani per les Poblacions de Castelldefels, Gavà i Sitges (Les Botigues).

Podeu trobar més informació i fer les inscripcions a la seva web.CURSA DE LES DONES
25 Octubre


Especialment pensada per a les dones amb un recorregut de 5 Km. A més també té una vessant solidària, ja que part de les inscripcions van a parar a l'Associació Espanyola contra el Càncer perquè lluiti contra el càncer de mama.

Podeu trobar més informació, plans d'entrenament i fer les inscripcions a la seva web.NIKE+ HUMAN RACE
24 octubre


Forma part d'aquest repte mundial que proposa NIKE amb l'intenció de fer córrer una cursa de 10Km a més d'un milió de persones d'arreu del món. Siguis on siguis, pots unir-t'hi.

Per informació completa, entrenaments i inscripcions podeu anar a la seva web.Segur que hi ha més coses que se'ns han passat per alt. Si ens voleu fer alguna recomanació, no dubteu a escriure'ns.Sedentaris.cat

El bloc dels que no volen ser sedentaris

1 comentari:

  1. Jo faré una de les propostes que dieu.

    La Marató del Mediterrani :)

    Ferran, que sé que tu la faràs! Ja ens veurem a la sortida, només a la sortida per això eh, q penso anar a 5.40'...

    ResponElimina

Hola!

Ens agradaria molt rebre un comentari, encara que no estigui relacionat amb l'últim escrit.

Moltes gràcies!

Equip de Sedentaris.cat