dimecres, 25 de novembre de 2009

Cursa dels Nassos, la Sant Silvestre de Barcelona. Inscripcions i informació

Pels dies 31 de desembre és tradicional fer les curses de Sant Silvestre. A Barcelona s'organitza la Cursa dels Nassos per poder acabar l'any fent una mica d'esport i així encarar millor l'entrada d'any i la festa de cap d'any. La popularitat d'aquesta cursa cada cop és més gran amb una evolució que ha anat dels menys de 3.000 participants els anys 2000 i 2001, als 5.000 del 2005 fins arribar als 8.512 de l'any passat. Queda clar que el fred i els excessos en els àpats nadalencs no són un impediment participar-hi.

La cursa té un recorregut de 10 Km que transcorren pels barris de la Mar Bella, el Poble Nou i la Vila Olímpica.Les inscripcions ja estan obertes a Internet fins el dia 27 de desembre. També poden fer-se presencialment en diversos llocs, entre els quals la botiga Runnersworld del Passeig Garcia Faria, 25 de Barcelona. Podeu trobar més informació a la web de la cursa.

Després de la cursa, el Sedentaris.cat farem una trobada per celebrar els èxits d'aquest any i desitjar-nos molt bon any nou. Hi sou tots convidats, només cal que ens busqueu al final de la cursa o que ens escriviu un correu electrònic per confirmar que vindreu.

Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola!

Ens agradaria molt rebre un comentari, encara que no estigui relacionat amb l'últim escrit.

Moltes gràcies!

Equip de Sedentaris.cat