diumenge, 1 de novembre de 2009

Dues sedentàries a la Cursa de les Dones

El passat 25 d'octubre es va fer la Cursa de les Dones a Barcelona. Amb un recorregut per la ciutat de 5 Km, es va plantejar com una jornada festiva i alhora de suport a les persones que pateixen el càncer de mama.

Hi van participar dues sedentàries, que ens han volgut explicar la seva experiència.


CRÒNICA DE L'ANA F. (Ella s'estrenava amb aquesta cursa)

Segurament, pels que aneu a córrer cada dia i esteu acostumats a fer curses importants, fins i tot maratons, una cursa de 5 km us sembla irrellevant, però, per mi (i 8.000 dones més) la passada Cursa de la Dona va ser una fita important i sobretot, molt, molt divertida. Vaig començar a córrer fa un mes, mig per casualitat, i portava tota la vida pensant que era impossible que jo aconsseguís córrer més de 2-3 minuts seguits... però, diumenge passat em vaig ajuntar amb tres amigues, algunes tant sedentàries com jo i... ho vàrem aconsseguir!!! La sensació d'euforia en acabar la cursa, sigui per les endorfines, sigui per l'ambientàs que hi havia, sigui per la satisfacció d'haver-ho assolit, em va durar tota la setmana.

El recorregut estava molt bé per a principiants: molt pla, sortia de l'Arc del Triomf, passava per plaça Catalunya, baixadeta per les Rambles, tot recte per Colon i una pujada molt suau i curta fins a l'Arc del Triomf un altre cop. Tot el camí hi havia gent que ens animava: familiars a la sortida-arribada, una dona de fer feines amb molta marxa des d'un balcó, turistes a les Rambles, i algun espontani que deia que no havia vist mai tantes dones juntes.

A l'arribada, vàrem fer un llaç rosa humà, fet amb dones amb mocador rosa al cap, vàrem aplaudir a les guanyadores i, mentre la Marta Sánchez i l'Hereu es feien la seva foto, nosaltres ens vàrem fer la nostra, aquí la teniu!!!

CRÒNICA DE LA SANDRA A. (Ella ens deixava aquest comentari al grup del Facebook de Sedentaris.cat)

Hola Sedentaris!!!
Aquest diumenge 25 d'octubre vaig fer la cursa de la dona, qui hi hagi estat ja ho sabrà... és tota una experiència! Qui no l'hagi feta mai li recomano al 100%!!
I ja no per correr, perquè amb tanta gent es fa imposible, però es realment bonic veure com els carrers més cèntrics de Barcelona es tenyeixen de rosa per uns instants, dones de totes les edats, des de bebès amb cotxet fins a àvies! Es respira bon rotllo per tot arreu!
Petunets! Ens veiem l'any que ve a la cursa!! :)Gràcies a totes dues!!!


Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola!

Ens agradaria molt rebre un comentari, encara que no estigui relacionat amb l'últim escrit.

Moltes gràcies!

Equip de Sedentaris.cat