divendres, 27 de novembre de 2009

L'entrenament dels Sants Innocents (i no és broma) - 28/12 - 20:00 hores

.
Els sedentaris i sedentàries som un col·lectiu obert, gratuït, poliesportiu, geogràficament universal i ... algun cop l'any entrenem i tot. Per ser sedentari només s'ha de complir un únic requisit, el més difícil, no volen ser sedentari o sedentària.
ENTRENAMENT OBERT I GRATÜIT 
(per amics, coneguts, familiars, seguidors del bloc, facebook, twitter, ...)

Aquest serà el cas de l'entrenament d'atletisme popular (curses a peu) que farem el dilluns 28 de Desembre sortint de la botiga Runnersworld de Barcelona a les 20:30 hores (ubicació a Google Maps), punt de trobada d'uns entrenaments organitzats i dirigits pel nostre estimat entrenador Marc. Es veritat que falta un mes, però pensem que pot sr una molt bona data, sobretot per aquells que faran la Cursa del Nassos i encara més pels que vulguin "cremar" calories dels excessos nadalencs. Qui vulgui venir pot arribar si vol mitja hora abans per anar-nos coneixent.

L'entrenament és obert i gratuït. S'inciarà a les 20:30 i, el més important, hi haurà cava al final, ens ha promès l'entrenador. Acostuma a tenir una durada de 90-100 minuts, però no us espanteu els que no esteu acostumats a curses populars de més de 10 km, perquè fem molt menys, entre 5-7 km i molts exercicis són de tècnica de carrera, on cadascú hi posa la intensitat que pot. Ens passem una bona estona escalfant a ritme suau i fent estiraments al principi i al final. Suar també suem. Pels que busqueu un grup d'entrenament, està previst pel primer trimestre del 2010 seguir amb el grup d'entrenament planificat quinzenal (entrenament dos cops al mes, els dilluns) i aquesta entrenament obert i pot servir per veure si us pot interessar afegir-vos al grup.

Altres aspectes interessants d'aquest entrenament:

- Serveix per conèixer altres sedentaris / sedentàries
- Ens farem fotografies i haurà una crònica al bloc.
- Aquell dia, tothom que vingui a l'entrenament tindrà un 10% de descompte a la botiga (sabatilles i tèxtil)

Ja ho anirem recordant, pel dia dels Sant Innocents ... entrenament dels sedentaris.

llufa Pictures, Images and Photos

S'acosta Nadal, no falta gaire. Fa quasi un any vam escriure això: quantes calories té el Nadal?


Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris

2 comentaris:

 1. Hola
  M'ho apunto... intentaré assistir...
  Teniu pensat cap tema de logística (canviar-se de roba, deixar les coses, etc.)? Si arribo serà molt just de temps i vestit amb l'uniforme oficial d'advocat (corbata inclosa)...

  ResponElimina
 2. Ei, Daniel, perdona per contestar amb tanta demora ... sí que tenim logística per canviar-se i guardar les coses però no tenim servei de dutxes (ens dutxem a casa, que quedi clar que som uns sedentaris però no uns "bruts" :-)

  Ferran de Sedentaris.cat

  ResponElimina

Hola!

Ens agradaria molt rebre un comentari, encara que no estigui relacionat amb l'últim escrit.

Moltes gràcies!

Equip de Sedentaris.cat