dilluns, 2 de novembre de 2009

Pedalada del Rovelló (35 km BTT)Aquest matí de diumenge, un sedentari, com molts d'altres sedentaris i sedentàries va dir: "i si vaig a fer una mica d'esport per cremar tots els panellets de la castanyada?".

Crònica del Ferran a la Pedalada del Rovelló (Olost - 35km)

Cap a les 8 del matí m'he presentat a Olost, al poliesportiu municipal, per participar per primer cop a la Pedalada del Rovelló, organtizada pel Club Ciclista Olost.

Hi havia tres recorreguts; 10km - 35km - 55km. Tot i que els "sedentaris" podem amb tot :-) , he optat per la distància mitjana. Finalment hem sortit una mica més tard del previst, però amb el sorteig dels obsequis i les tres cistelles de rovellons ja fet (no hi ha hagut sort).
El circuit, era una puja i baixa constant, com les carreteres del Lluçanès que agraden molt als ciclistes del Bàges, Berguedà i Osona i que us recomano al 100%. Sense grans zones tècniques, però amb corriols i alguna trialera, també pista i fang, rierols, algun tram de carretera, camps i herba, en definitiva, una mica de tot. Ara, el més important, ha estat una senyalització excel·lent, uns bons avituallaments (un parell i generosos, sense comptar l'avituallament-esmorzar a la sortida i el de l'arribada :-) i la trobada al mig del recorregut de la blocaire sobre rodes més popular de Catalunya, la Mariona (que també ha fet la seva crònica) amb qui he pedalat una estona. A l'arribada, serveis de tots tipus, incloent entrepà de butifarra o llom. Com a punt anecdòtic, destacar que un cop he "anat a buscar rovellons" dins d'un boix, al tenir bloquejat pel fang un pedal automàtic que no ha acabat de funcionar ... o sigui, que he buscat bolets per dins del boix amb la bicicleta i tot :-)

La pedalada més llarga, sembla que al primer avituallament situat a Sant Boi de Lluçanès, es desviava cap a Els Munts on segons he sentit hi ha una pujada dura, dura. Tenia la seva, gràcia, ja que hi havia una bifurcació de 35 o 55 quilòmetres just passat l'avituallament.

En resum, una pedalada perfecta per anar-hi en colla perquè té totes les garanties i si vas sol, també, perquè es molt difícil perdre's. La recomanaria especialment per colles de ciclistes de cap de setmana que vol fer una bona sortida, sense cap mena de massificació.

I per acabar, un parell de dades del GPS: Distància: 38,22 km. Desnivell positiu: 1229 m

Ah, i escrivint això he trobat una pàgina de rutes que té molt bona pinta: rutabike.com

Ferran de Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola!

Ens agradaria molt rebre un comentari, encara que no estigui relacionat amb l'últim escrit.

Moltes gràcies!

Equip de Sedentaris.cat