diumenge, 21 de febrer de 2010

Entrenant per la neu (Zona de la Calma a Font-Romeu)

 

Bé, més que un entranament ha estat un escalfament o "refredament" a 2000 metres, a -5º C i amb una mica d'aire que, òbviament,  no ha durat gaire estona. He aprofitat, entre d'altres zones, el recorregut d'una pista d'esquí de fons (Petite Calme?) de Font-Romeu. Llàstima que no ho podré a tornar fer, ja que he descobert que no es pot còrrer per les pistes d'esquí de fons, segons m'ha explicat amablement el "pister" que he trobat en arribar al pàrquig del sector de la Calma. M'ha explicat que des d'allà hi ha un camí (nevat) que porta fins el refugi.


He vist persones pràcticant l'esquí de fons, esport del que no hem parlat mai (algú s'atreveix a enviar-nos alguna cosa?) però que cada vegada trobo més atractiu, sense haver-lo provat, com l'esquí de muntanya. El que sí hem vist ha estat persones amb raquetes de neu (també a la llista d'activitats pendents). No sé, em sembla que l'esport més sedentari (esquí alpí) és el que es promou fins a l'infinit i la resta, poca cosa.
Segurament per aquesta zona i, moltes altres del Pirineu i Pre-pirineu, hauré d'anar a entrenar força si, com tinc previst, vaig a la Cavalls del Vent que faran a l'Octubre.

Ferran


Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris

2 comentaris:

 1. Hola Ferran,

  el tema de l'esquí de fons, te'l recomano totalment, jo aquest cap de setmana el vaig practicar per segon cop i la veritat, em va dixar molt satisfet...

  A tope

  ResponElimina
 2. Gràcies pel comentari.

  Ho tindré present. També em falta provar el tema de les raquetes de neu, esquí de muntanya, ... però sembla que l'esquí de fons va molt bé per moltes coses i anar pel mig del bosc nevat ha de ser una sensació única.

  Ferran

  ResponElimina

Hola!

Ens agradaria molt rebre un comentari, encara que no estigui relacionat amb l'últim escrit.

Moltes gràcies!

Equip de Sedentaris.cat