divendres, 5 de març de 2010

Missatge 200: qui som i on anem?

...

Aquest és el missatge 200 al bloc. Tot un èxit, gràcies als qui llegiu, comenteu o escriviu alguna cosa. Es un espai obert i dinàmic. Ens (auto?)motivem a no ser sedentaris i a portar una vida més sana, gràcies a una activitat física moderada i una alimentació equilibrada.


Sedentarius Evolution

A vegades pensem que el bloc pot espantar quan escrivim segons quines coses, que si la Marató (molta sort per aquest diumenge als que hi vagin), que si uns nois que fan escalada en gel, que si un "aficionat" que fa curses de llarga distància per la muntanya, que si una colla de corredors populars on tothom fa els 10km en menys de 40 minuts, que si ... però el bloc no va d'això i, a la vegada, sense ells tampoc seria possible ... ja que no es tracta de fer molt esport, del que va Sedentaris.cat és d'entendre que fer esport és saludable i animar-nos tots plegats a no quedar-nos a casa fent "panxing". Tots els blocs que seguim, tots els seguidors, tots els col·laboradors, tots i totes, sou "motivadors" que ajudeu a lluitar contra el sedentarisme.

 
Això va començar el 2008 ... i seguim


Voldríem donar les gràcies a moltes persones que ens han ajudat a arribar fins aquí i seguir endavant, però no sabríem per on començar. A l'inici érem dos persones i ara som moltes més. No es tracta de xifres i menys de pensar ara en crear un grup atlètic, un club excursionista, un associació esportiva, creiem que no va d'això tampoc. Des del principi, Sedentaris.cat va néixer com una idea transversal, oberta a tothom, com una mena de punt de trobada de moltes disciplines esportives, des de l'òptica del practicant popular, el que surt a fer esport el cap de setmana i, quan pot, entre setmana. Molts dels que estem per aquí som membres d'un o varis clubs (incloent F.C. Barcelona i R.C.D. Espanyol :-), unions o centres excursionistes, federats en vàries federacions, però una cosa no treu l'altra. Estem aquí per complementar, no per substituir.

 
   S'ha de creure ... en el que sigui ... 
IMPOSSIBLE IS NOTHING


El projecte sedentari continua ... recentment hem "fitxat" a l'Iñaky, 100% sedentari, i que ja escriu coses en el bloc "sedentario".

Amics i amigues, salut i esport, llarga vida i ... canya al sedentarisme!


Barcelona, 5 de Març de 2010

Toni i Ferran per a Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris

PD:  un cop més, desitjar molta sort als "bojos i boges" que faran la Marató de Barcelona. Als amics i acompanyants, animeu fort que ho necessitaran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola!

Ens agradaria molt rebre un comentari, encara que no estigui relacionat amb l'últim escrit.

Moltes gràcies!

Equip de Sedentaris.cat