dimarts, 13 d’abril de 2010

Felicitats Entrenador! (2h40 del Marc a la Marató de Paris )L'entrenador dels sedentaris, en Marc Hurtado, ha debutat aquest diumenge en la distància mítica dels  42,195 km a la "Marathon de Paris" amb un espectacular temps de 2h40min i una primera plaça en la seva categoria (sub-23?). De fet, ha arribat entre les 200 primeres persones dels 30.000 "finishers" parisencs (unes dades espectaculars aquestes de la Marató de Paris, potser la més propera en dates a Barcelona de les grans maraton europees)


Per fer aquest registres a la seva edat entrena en un dia les mateixes hores que un "sedentari" en una setmana. Entrenar tant no pot ser massa saludable, de fet havia de debutar a la Marató de Barcelona i mira, es va mig lesionar i al final ha hagut d'anar a Paris. Així que entenem que estarà molt feliç per haver pogut finalitzar la seva primera marató i que ho comparteixi en el proper entrenament amb el grup dels sedentaris.

No li farem gaire més la pilota des d'aquí però ... felicitats Marc!  Esperem la crònica que ens vas prometre (i que confirmis allò que tothom diu del túnel que es fa llarg per sota els Camps Elisis ...)


Ens veiem a Bombers!


Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris

1 comentari:

Hola!

Ens agradaria molt rebre un comentari, encara que no estigui relacionat amb l'últim escrit.

Moltes gràcies!

Equip de Sedentaris.cat