dissabte, 1 de maig de 2010

Terra de Remences (la prèvia)

 Terra de Remences

Diumenge 9 de Maig estarem a la sortida de la XIII Edició de la Marxa Cicloturista Terra de Remences, la "festa" de tots els ciclistes que surt i acaba cada any a Sant Esteve d'en Bas (Garrotxa). 

Per qui segueixi el bloc i no n'hagi sentit a parlar mai d'aquesta marxa ciclista es podria dir (només per fer-se una idea) que seria l'equivalent pel món del ciclisme al que és la Matagalls-Montserrat pel món de l'excursionime. O sigui, una autèntica "festa" on cada any es tanquen les inscripcions i per aquesta edició s'esperen 3000 ciclistes.

Això sí, com a la "Matagalls", tot i que en moltes menys hores, un s'ha d'esforçar de valent per acabar els 95 o 175 quilòmetres dels dos recorreguts que planteja l'organització. Podeu veure a continuació el mapa que publica el Club Ciclista Bas a la web de la marxa, una autèntica "volta" trencacames per la zona.
Pels que farem l'itinerari curt (com qui escriu això), per sort "només" haurem de superar dos obstacles principals: el Coll de Capsacosta (850m) i el Coll de Canes (1096m). Pels més valents, els que faran l'itinerari llarg, afegiran al recorregut una ascensió al mític Coll de Bracons (1115m) i, de propina, el Coll de Condreu (980m).

Perfil del Coll de Bracons (que algun dia hauré de pujar, potser en una edició llarga de la marxa):  


 Per fer-vos una idea, i de pas fer-li un petit homenatge, he decidit incloure una part de la crònica que va escriure de l'edició de Terra de Remences 2009 el desaparegut Xavi Novell, conegut com el "Massai" en l'ambient ciclista, amb un dels blocs més actius a la xarxa. No el vaig conèixer personalment, però sembla que era d'aquelles persones que et feien gaudir de la bicicleta i tot el que l'envolta. Segur que no era gens sedentari i no parava quiet ni un moment.

"TERRA DE REMENCES , com sempre felicitar a l'organització i el CC BAS per seguir any rere any amb aquesta trampera on fa que aquesta marxa sigui avui la maxi-festa del cicloturisme a Catalunya.... gràcies ! " ... I mireu el que deia de la sortida: La sortida com sempre , molts llops al davant que prometien uns marxa a ritme del bó , fava i molt de compte sense distreure's que la palla va cara. Clica aquí per llegir la crònica sencera del Massai.  

Com deia el Massai al seu bloc ... "Gas a la burra!"


Ferran de Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola!

Ens agradaria molt rebre un comentari, encara que no estigui relacionat amb l'últim escrit.

Moltes gràcies!

Equip de Sedentaris.cat