dimecres, 30 de juny de 2010

Trobada de blocaires i amics a la Carretera de les Aigües

.
Històrica primera trobada de blocaires a la Carretera de les Aigües (Tibidabo - BCN) per fer 10 quilòmetres, amb força calor i humitat.En Pau de "IronPanic" ha marcat el ritme, seguit pel Toni i el Ferran, amb la intenció de fer que en Xavi - XTB (Xavi Triathlon Beginner), vingut des de Hong Kong, pugués millorar la seva millor marca personal. Repte superat! A més, no estàvem sols, també hi havia més amics i familiars que ens han acompanyat (fins i tot ha vingut un futur nen, en Guillem, felicitats als pares :-). Al final cadascú ha acabat com ha pogut ja que la calor, tot i que eren passades les 20 hores era notable, a banda de la humitat.

En Xavi ha millorat la seva marca, i intentant seguir al Pau, qui escriu també ha millorat el seu registre en la distància en 10 segons i, com diria el que en pocs minuts serà ex-president del FC Barcelona ... "al loro! que no estamos tan mal".

Tot un èxit que persones que s'han conegut per mitjà dels blocs s'acabin trobant al món "real" i puguin compartir el fet de fer esport i compartir experiències junts.

S'espera fer una segona trobada en acabar l'any (o abans...), a banda de totes les proves esportives populars on anirem coincidint, no?

Animeu-vos a fer esport, que és salut! 

Ferran de Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris

2 comentaris:

 1. Gran sortida sí senyor, amb tres blocs representats!
  Això s'ha de rpetir.
  Fins dilluns.

  ResponElimina
 2. A tots els que m'heu ajudat a batre el meu PB de 10Kms (46') THANK YOU VERY MUCH!! però sobretot a en Pau, per fer de llebre i tirar de tots nosaltres...(quasi em moro sense aigua i la pols de la cta d´aigües!!)i a sobre de tot...la xerrada pre i post amb gent desconeguda i el ¨face to face¨ amb gent blogera esportiva confirmant el bon rotllo d´aquesta combinació!!

  Una abracada a tots!!! i en 6 mesos tornem-hi a fer la segona trobada blogera per la mitja marató PB de tots els que s´apuntin!!

  ¨XTB¨Xavi...per cert, segurament, deixaré en standby el meu blgo ja que la meva family em demana més temps!!

  ResponElimina

Hola!

Ens agradaria molt rebre un comentari, encara que no estigui relacionat amb l'últim escrit.

Moltes gràcies!

Equip de Sedentaris.cat