diumenge, 7 d’agost de 2011

Quina beguda isotònica preferiu?

No sé si sóc víctima del màrqueting, si la meva recuperació de la lesió se m'està fent massa llarga o és que realment m'agraden totes aquestes "marranades", però l'altre dia em vaig adonar que quan vaig al super, dedico una bona estona a la secció on hi ha les begudes isotòniques.

Fins ara era comprador habitual de l'Aquarius, però aquesta comunicació que fan amb anuncis tan poc relacionats amb el món de l'esport m'han fet perdre trempera. Això unit a les ganes de provar coses diferents, han fet que tingui l'armari de casa ple de begudes de marques diferents.Vull esperar-me a quan estigui una mica millor i pugui córrer tirades llargues per provar-les i veure els resultats de cadascuna d'elles, però mentre aquest moment arriba us proposo aquesta pregunta als sedentaris: quina beguda isotònica preferiu?

Apa, a fer exercici aquest estiu i compte a no deshidratar-vos...


Toni de Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris

3 comentaris:

 1. Tot i que l'Aquarius és la beguda que acostumo a beure després dels entrenaments (sobretot ara a l'estiu), personalment la que més m'agrada és el Powerade (el blau). M'agraden força tot aquest tipus de begudes!

  Salut

  ResponElimina
 2. Toni, a mi em passa el mateix. Veig que no sóc l'única 'rara' que dedica una bona estona a la secció on hi ha aquests elixirs...
  Encara no tinc clar quin és el que m'agrada més i molt menys quin és el que va millor.
  Pel que fa els sabors, la cosa va per èpoques.
  Fa uns mesos, només comprava el Powerade Blau (no el groc, que no m'acaba d'agradar); després, el vaig alternar amb la compra d'Aquarius de taronja i també de llimona...
  El que encara no m'ha convençut de sabor és el Powerade... suposo que ja li arribarà el torn però de moment, em quedo amb els altres dos....

  ResponElimina

Hola!

Ens agradaria molt rebre un comentari, encara que no estigui relacionat amb l'últim escrit.

Moltes gràcies!

Equip de Sedentaris.cat