divendres, 22 de juny de 2012

Aurun Sunset Race 10K - 27/07 - Castelldefels

Uns amics organitzen una cursa a Castelldefels i hem decidit donar-hi suport fent una mica de difusió. Es tracta de la Aurun Sunset Race 10K a Castelldefels que es celebrarà el 27 de Juliol a les 20h.

Cartell Oficial de la 1ª Aurun Sunset Race

Es una cursa força original: juliol, divendres, sorra, platja ... i un frankfurt (?) en acabar. 

Sí, ho heu llegit bé, correrem per la sorra de la Platja de Castelldefels un vespre de Juliol. La prova és de 10 quilòmetres però tindrà la seva duresa. 

CIRCUIT
La sortida i arribada serà en asfalt ("Plaça de les Palmeres", al final passeig marítim Castelldefels direcció Gavà) però la resta es correrà per la sorra.

Pel que sabem del circuit, el tram d'anada serà pel mig de la platja (sorra menys compacta) i la tornada arran de mar. Haurem de vigilar que les onades no ens mullin els peus :-) 

La cursa es controlarà amb xip groc i hi haurà un punt de control quan es faci el gir per tornar. Hi haurà avituallament líquid als 5 quilòmetres i en acabar la cursa (líquid i sòlid).

No sabem si vindrà aquest equip. Fa temps corrien molt per la platja.


RECOMANACIONS

Sembla una cursa ideal per anar amb familiars/amistats per l'horari i la zona. També per als més joves. El reglament especifica que els menors de 14 anys poden inscriure's grauïtament si van acompanyats d'una adult compartint el mateix dorsal.

Los menores de 18 años y mayores de 14 deberán contar con autorización de sus padres o tutores legales para recoger el dorsal. Los menores de 14 años podrán participar en la carrera siempre que lo hagan acompañados de un adulto al que se le asociará el dorsal, y su inscripción será gratuita. Contabilizará un único tiempo conjunto.

Us esperem a Castelldefels!

FITXA TÈCNICA

On: Castelldefels
Quan: Divendres, 27-07-2012 , 20h
Distància: 10 quilòmetres (xip groc)
Superfície: asfalt - sorra - asfalt
Més informació i inscripcions: http://aurunsunsetrace.com/blog/


Nota:  si tenim noves informacions anirem actualitzant aquesta entrada.

Ferran de Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris
twitter: @sedentariscat
FB: Facebook Sedentari

dimecres, 6 de juny de 2012

Cursa 3 Comarques Alpens 2012 (crònica)

Podria escriure una nova crònica detallada de la Cursa 3 Comarques d'Alpens (CdMdA) però seria una repetició de la d'altres anys.

El resum breu és: 3 hores i poc, molts amics, un excel·lent ambient i tot un poble donant suport a una cursa de muntanya que manté qualitat i autenticitat en la seva XXIIIa edició*. El recorregut és senzillament el que s'ha d'esperar de tota cursa de muntanya pel meu gust.

El caliu del poble d'Alpens es viu intensament en un punt concret del recorregut on es concentren quasi tots els nens i nenes que venen a donar suport als participants. El vídeo és del 2010 però afortunadament es repeteix cada any l'ambient a la "corba màgica d'Alpens".

En arribar, un bon entrepà de botifarra, aigua, begudes, porró de vi i un gelat.


Ferran de Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris
twitter: @sedentariscat
FB: Facebook Sedentari

* hauria d'investigar si és una de les curses de muntanya més antigues (si algú té alguna informació serà benvinguda).