Skip to main content

22/03 : Cursa Muntanya Vall del Congost


Aquest proper 22 de Març es celebra la XIII edició de La Cursa de Muntanya de la Vall del Congost, sortint d’Aiguafreda i amb dos recorreguts: marató i mitja marató.

Actualització 12/04: Inscripcions tancades (marató i mitja marató).


Té molt bona pinta, només pel que diu a la seva web ja ens podem fer una idea:

Aprofitant la privilegiada situació dels municipis d’Aiguafreda, el Figaró, Sant Martí de Centelles i Tagamanent enmig de la vall del riu Congost, formada pels Cingles del Bertí a un costat i el turó del Tagamanent a l’altre, ja dins el Parc Natural del Montseny, us proposem novament un recorregut pels corriols i camins d’aquests indrets envoltats de pins i alzines, lluny de l’asfalt i els cotxes habituals en moltes proves.

O sigui, que si no et fa por corre amb neu, amb fang, travessar rius, anar per corriols amb bardisses, etc…, ja saps on has de venir a corre. A més a més, amb l’esforç que requereix Superar els 1.300 metres de desnivell positiu a la mitja marató i 2.700 de desnivell positiu a la marató, entre les comarques d’Osona i el Vallès oriental. (Distància homologada pel Grup d’Atletes del Congost, G.A.C)

Aquí podeu veure el perfil que ha facilitat l’organització (Mitja Marató: 1300 m D+ Marató: 2700 D+ )
La Marató és la segona prova puntuable per la primera Lliga Catalana de Curses de Muntanya. Està organitzada pel Grup d’Atletes del Congost (GAC) i és Gran Premi de la Diputació de Barcelona.

Equip de Sedentaris.cat