Skip to main content

3ª Cursa de les Aixetes 2009 (post-cursa i classificacions)

Aquest diumenge vaig anar per primer cop a la Cursa de les Aixetes de Sant Feliu de Llobregat, excel·lentment organitzada pel GEPS (Grup Excursionista Santfeliuenc).


La veritat és que era una cursa de muntanya «suau» (50% pista i 50% corriol?) per la vessant del Parc de Collserola més propera al riu Llobregat fins que algú va «obrir l’aixeta». En el meu cas, a partir del quilòmetre 8 va caure un xàfec espectacular en intensitat i que va durar mitja hora … mai m’havia mullat d’aquella manera en una cursa. Per sort, la gorra em va permetre tenir una bona visió del diluvi universal.

Pel que fa al meu resultat, amb 1h38, estic bastant satisfet. Vaig patir al principi i al km 2 em vaig «despenjar» de la meva «llebre». Les pujades vaig patir-les bastant tot el recorregut, caminant en algunes ocasions … per sort al final em vaig anar recuperant, més o menys quan va parar de ploure, i vaig acabar apretant a la baixada de la Penya del Moro.

Recorregut 3ª Cursa Aixetes (2009) en Google Earth

A l’arribada, com a fet excepcional ja que alguna vegada m’ha passat, les botifarres no estaven fredes ni s’havien acabat… perquè encara no estaven fetes gràcies a la pluja :-). Llàstima que no em vaig poder quedar al sorteig ni al lliurament d’obsequis (felicitats a l’Equip Aran). Tot i que havia de marxar, com a bon «sedentari» a que la botifarra estigués cuita si que em vaig poder esperar.

En resum, una cursa molt recomanable de muntanya molt propera a Barcelona i un molt bon entrenament per la 1ª Cursa d’Alta Muntanya de Berga del 10 de Maig.

Enllaç directe a les classificacions

Enllaç a la pàgina oficial de la 3ª Cursa de les Aixetes (2009)


Ferran de Sedentaris.cat

El bloc dels que no volen ser sedentaris