Skip to main content

Andorra: el país de l’ultratrail? Ultratrail Andorra 4-5/07/2009

Actualització 21/12/2008: confirmada la presència de Kilian Jornet a l’Ultratrail d’Andorra segons la web oficial i enllaç a descripció del recorregut més a baix.En aquests moments em trobo escrivint aquest post des de terres andorranes i a fora fa fred. Contràriament al que seria desitjable des del punt de vista «sedentari» he vingut a relaxar-me (estic de celebració), no a practicar cap esport d’hivern. Aquesta relaxació em permetrà seguir pensant tranquilament en els reptes del 2009 i d’aquí ve el títol del post.

Està previst que es celebri una volta a Andorra, el país dels Pirineus, amb dues cames: Andorra Ultratrail. Estem parlant de 105 km. amb 7.700 metres de desnivell positiu. Del recorregut, us copio el que diuen els organitzadors:

» Volta de tot el Principat d’Andorra, passant pel punt més alt, el Pic del Coma Pedrosa a 2.942 m. 12 pics o colls per sobre de 2.300 m d’altitud. Només 1,9 km d’asfalt. Sota la lluna plena durant els dies més llargs. Torxes per als passos de nit. Pals autoritzats. 10 avituallaments»

També hi un trail de 30km amb 1.500 metres de desnivell positiu.

Es tracta d’una nova prova que, si no vaig equivocat, tindrà el seu punt de sortida i arribada a l’estació de Vall Nord. Les inscripcions es podran fer a finals de gener.

Molta sort a l’organització i que vagi molt bé la primera edició. Jo encara no sé si m’hi inscriuré però com a mínim m’ho pensaré. Quan tinguem més informació ho ampliarem.

Actualització 21/12/2008: descripció del recorregut i una mica més a Wellcome to my world.

Ferran de sedentaris.cat

Nota de l’autor: això d’escriure un va molt bé per la ment però si hi dediqués a l’entrenament tantes hores com a la tasca de mantenir el bloc estaria fet una «màquina» total.