Skip to main content

Cap de setmana pel Maresme (Running + BTT)


Aquest cap de setmana he estat renunciant a una vida sedèntari pel Maresme, més concretament per la zona compresa entre Mataró i Arenys (de Mar i de Munt), inclou Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac.

Dissabte, anar a còrrer per la costa amb en Toni (sedentari com jo i co-autor del bloc): anada del Port Balis al Port de Mataró pel costat de la via del tren i tornada per les zones agrícoles de Mataró (per les cinc sènies, recorregut incial del GR83-camí del nord o del canigó, seguint direcció Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt).

Diumenge una estona a primera hora amb BTT, pujant per Arenys de Mar, Arenys de Munt (Parc urbà de Can Jalpí) cap amunt, amunt, fins la creu de Rupit al Parc del Montnegre i el Corredor i tornada direcció Mataró baixant cap Sant Andreu de Llavaneres per Sant Mònica. Al poble de Llavaneres he fet un petit avituallament en un forn. Evidentment, ha consistit en un tros de la famosa Coca de Llavaneres. I cap avall fins la platja de nou.

I això és tot per ara. En el futur esperem poder oferir-vos mapes i recorreguts més detallats, d’aquesta i altres activitats no sedentàries. A veure si em poso a fer rutes amb el Google Maps o algun sistema similar. Qualsevol consell serà benvingut. Si algú vol més detalls, per ara, que ens faci arribar un correu a sedentaris08@gmail.com

Ferran de sedentaris.cat

Fotografia de Kim Castells, Santuari del Corredor, Parc del Montenegre i el Corredor.