Skip to main content

Com un nen amb sabates noves (a la Carretera de les Aigües)

 Que és el primer que faria un nen amb sabates noves? Doncs està clar, embrutar-les!

Dit i fet! Comprades abans de les 11 del matí i a les 12 ja van estar sotmeses a la pols de la Carretera de les Aigües. En companyia del Toni, David i Òscar el que havia de ser un suau entrenament en grup va convertir-se en una «guerra de series» degut a l’estat de forma dels assistents … 2 minuts ràpid i un de lent, i així anar fent, amb una mica d’escalfament abans i després (poc).

De les sabatilles (Saucony ProGrid Ride 3) doncs la veritat és que les primeres sensacions són bones i això ja és molt important. Tenene una bona amortiguació i, respecte a les anteriors (unes Asics Gel-Nimbus) la principal diferència que noto és al taló. Sembla que vagi una mica més aixecat i, sobretot, impulsa més en el retorn de la petjada (ara m’he «flipat» escribint això, ni que sapigues del tema). En resum, que són més «exigents» que les anteriors ja que sembla que et fan treballar més … i això és un dilema per un sedentari 🙂


Sigui com sigui, pels atletes populars, un bon calçat és la peça fonamental i bàsica per anar fent sense problemes. Valens molts diners (+ 100 €) però crec que estan ben invertits.

«Cunya» publicitària: els hi vaig comprar al pitjor venedor de calçat esportiu de Barcelona 🙂

Ferran de Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris