Skip to main content

Crònica Cursa dels Nassos. Ajudant a aconseguir un repte…

Com canvien les coses en pocs dies. Vaig passar de descartar córrer aquesta cursa a acabar fent-la i content per haver participat en fer realitat un repte. Encara no havia fet mai de llebre en una cursa i aquest cop vaig ajudar al David d’ironmandestination, que s’entrena amb els Sedentaris, a fer per primer cop els 10 Km en 45 minuts. Va ser una gran alegria per mi que ho aconseguís/aconseguíssim!

Després d’una inoportuna lesió que em vaig fer el pont de la Puríssima mentre entrenavem envoltats de neu amb el Ferran i el Pau d’ironpanic, vaig haver d’estar gairebé 3 setmanes de repòs i la manca de preparació em va fer descartar d’entrada aquesta cursa. La proposta i la insistència de l’Abel, que treballa a Ibercaja (patrocinadors de la cursa), van fer que m’ho repensés i m’hi apuntés.

El que havia de ser una cursa tranquila, encara amb la por de recaure, es va reconvertir en un repte. Havia d’ajudar al David a fer-la en 45 minuts. Em va agradar la proposta i em vaig engrescar molt. Va ser una visió d’una cursa i de la competició que encara no havia tingut. Vaig gaudir-la de forma diferent, animant-lo quan calia i assaborint cada metre a mesura que anava veient que anavem bé per aconseguir l’objectiu. Ell ho estava donant tot i em feia por que li passés factura al final, però aquest esforç va fer que la seva alegria encara fos més gran en creuar la meta. La seva alegria i la meva!

Cursa amb molta gent coneguda. Abans de començar, la tradicional concentració prèvia amb els Sedentaris. Aquest cop vam ser el Carles, el David, l’Iñigo, el Manel, el Will i l’Iñaki. A la línia de sortida vaig trobar-me amb el Dani, que també feia de llebre d’un amic. I en acabar, salutació ràpida amb el Pau d’ironpanic, brindis nadalenc amb els amics de Runnersworld i amb el Marc, el nostre entrenador, que al final no va poder córrer. També hi va haver un moment per veure el Lluís, el Mario, el David i l’Alberto, antics companys d’equip de bàsquet a l’AE Casp i que amb alguns d’ells ja vam coincidir en aquesta mateixa cursa l’any passat.

Bona manera d’acabar l’any i una bona injecció d’ànims per afrontar el 2011!

Bon any 2011 a tothom!

Toni de Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris