Skip to main content

Crònica de la triatló de Barcelona 2011. Encara versió relleus…

Aquesta vegada vaig canviar el verd dels Sedentaris pel blau del Zurich Sports Club per fer els 10 Km de la triatló olímpica. Després de la gran experiència de l’any passat fent la Garmin triatló de Barcelona per equips, enguany he repetit.
Per mi és un privilegi poder viure des de dins el gran ambient que hi ha en aquesta prova, però sense haver de fer-la sencera. La modalitat per equips permet això i a més compartir-ho amb altra gent. A més de gaudir de la jornada, vaig poder fer 10 Km que em van anar molt bé per guanyar confiança i seguir endavant amb el meu procés de recuperació (sobretot anímica).
Per què aquest canvi d’equip aquest cop? Doncs pel suport que tenim a l’empresa on treballo i sobretot per l’esforç i les ganes que hi posen el Cinto Ajram i el David Pérez (gran amic dels Sedentaris) que van fer-ho possible.
La mala mar del cap de setmana va fer que la part aquàtica es reduís lleugerament. El Jordi, el nedador del meu equip va fer un molt bon resultat. Després el Javier va donar-ho tot a la bici i em va passar el relleu, completant la prova amb un temps de 2:24:03. Això ens va permetre acabar el tercera posició entre els participants de la Zurich. A la medalla que donen a tots els Finishers, s’hi va unir la de Zurich amb una mini cerimònia al pòdium oficial. Crec que no ho veuré gaires cops més que pugi allà a recollir cap trofeu…
No puc negar que em tempta molt provar de fer una triatló jo sol. Encara em fa ràbia recordar que tot i estat apuntat, no vaig poder fer la de la Vila el passat juliol. Espero poder tri-estrenar-me l’any que ve.Toni Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris