Skip to main content

Crònica i opinió de la Cursa del Clot 2008

Aquesta matí he participat a la XXIX edició de la Cursa del Clot-Camp de l’Arpa. Era el primer cop i espero que no l’últim. La sortida està a 5 minuts a peu de casa meva o sigui que fàcil per participar-hi ho tinc.

No ha anat malament però esperava que anés millor pel temps final. Un esportista popular sempre ha de tenir preparades unes excuses per si no aconsegueix el resultats esperats. En el meu cas avui no em trobava al 100% però un altre dia serà. Així i tot, he fet els meus millors 10 km. i encara crec que puc millorar una mica més.


Ver mapa más grande

Com es pot veure al mapa, la sortida i l’arribada recorden aquell antic videojoc del pac-man. A mi se m’ha fet una mica dura per aquest motiu, per anar una mica «desorientat» tot i haver mirat el recorregut vàries vegades. He sortit una mica massa ràpid per l’emoció de l’inici, la baixada i per tradició. Més endavant ho he pagat i, al final, tot i que no anava malament … feia una pujada pel carrer Independència que no s’acabava mai!

Aquestes són les dades del xip groc:

T_Final mKm Ll_ Prcl LloCat NomClub
46:19 4:38 306 21:16 M2 – 126 SEDENTARIS.CAT

El més important és que ja m’he pogut inscriure amb les dades de Sendentaris.cat i m’ha fet molta gràcia. No és que siguem un club però … si et deixen i qui paga mana 🙂

També he pogut anotar els parcials, on podeu veure com em costa mantenir un ritme constant. M’he defensar dient que cap al final, entre el km.6 i el km.8 m’he parat dos cops per ser fotografiat amb calma per la meva família.

KM Chrono Propi
1 4’03
2 4’27
3 4’21
4 4’16
5 5’03
6 4’34
7 4’51
8 5’00
9 4’49
10 4’54*

* Aquí he trigat una mica a aturar el chrono per l’emoció de l’arribada com podeu comprovar en la següent fotografia:


Bé, ara l’opinió:

  • Cursa recomanable per estar molt poc massificada (fet que és una excepció a les curses de Barcelona). Relació qualitat/preu (9€) alta. Limitada a 1000 corredors.
  • Marcatge del quilometratge molt senzill.
  • Avituallament senzill però molt bona bossa del corredor: 1 aquarius, 1 botella aigua, 3 xocolatines, 3 pomes, 1 litre de crema gallina blanca (no és broma) i la samarreta de cotó. Espero no deixar-me res.
  • Molt bona organització a l’arribada.
  • Si no us agraden les pujades, girs i baixades … millor que us ho penseu.

I ara per ara, això és el que us puc explicar del que recordo. Desitjo molta sort als que anira a la Jean Bouin!!!!

Ferran de sedentaris.cat