Skip to main content

Crònica Sant Silvestre Manlleu 2008

Les cròniques de les curses de Sant Silvestre han anat arribant a Sedentaris.cat i ara us faig arribar la meva. Si trigo una mica més ja la junto amb la del 2009 😉 Us parlo de la Sant Silvestre Manlleuenca i, molt breument, de la Cursa Entre Ponts de Roda de Ter.
CRONICA SANT SILVESTRE MANLLEUENCA
A la Sant Silvestre de Manlleu vam anar-hi 9 persones (6 per còrrer i 3 per animar). Destacar la participació de dues noies al nostre «equip», amb una molt bona actuació i que esperem que en el futur ens segueixin acompanyant allà on elles vulguin.
Detall de l’obsequi per participar a la cursa.
Per qui no ho sàpiga el circuit de la Sant Silvestre de Manlleu és molt senzill d’explicar: una volta curta i tres llargues a una avinguda (anar i tornar, quatre cops) del centre de Manlleu amb un total de 4,8 quilòmetres. Hi ha molt bon ambient i és especialment destacable les dues curses per a nens i nenes, que disfruten d’allò més, igual que els seus pares. La primera sortida és a les 19:00 hores.
Els resultats del nostre «equip» popular van estar prou bé. Esperem poder tornar el 2009 i seguir acabant l’any d’aquesta manera gens sedentaria. Felicitar a les noies debutants i animar als repetidors.
Fotografia de la cursa dels més petits

La meva crònica particular no té gaire història: una primera volta curta lenta , la primera volta llarga ràpida, la segona volta llarga lenta i la tercera volta llarga ràpida. Lent i ràpid és relatiu i es refereix al meu ritme. Suposo que podria haver apretat una mica més i haver portat el ritme ràpid tota l’estona però crec que el partit de futbol sala de nadal del dia abans de la cursa em va deixar «tocat» (sobretot per la derrota contundent que vaig patir ;-).
Si no vaig equivocat les voltes llargues fan 1400 metres i la volta curta 600 metres. Així doncs la cosa quedaria així, si fa no fa (si algú llegeix la crònica i sap que no és així que deixi un comentari i ho canviaré). En total, segons el meu cronòmetre, 21′:15».
  • 1ª volta curta – 600 m – 3’04»
  • 1ª volta llarga – 1400 m – 5’56»
  • 2ª volta llarga – 1400 m – 6’20»
  • 3ª volta llarga – 1400 m – 5’54»

A la web del Club Olímpic Manlleu podeu consultar el llistat del resultats de la Sant Silvestre Manlleuenca 2008.

Aspectes a destacar de la Sant Silvestre Manlleuenca:
– Inscripció gratuïta i al moment. Per aquest preu (0€) no espereu avituallaments ni dutxes ni coses per l’estil.
– Regal per a tots els participants (fins exhaurir existències). Aquest any una barra de torró.
– Els més valents i els més veterans corren amb pantaló curt i màniga curta (fins i tot alguns amb samarreta de tirants)
I ara , la molt, molt breu crònica de la Cursa Entre Ponts De Roda De Ter
Bé, només us puc dir que tres amics van anar-hi. El que em van explicar és que la cursa no es tan plana com la de Manlleu i això fa que els temps siguin una mica més lents. I fins aquí la molt, molt breu crònica de la cursa.
Ferran de Sedentaris.cat