Skip to main content

Cursa 3 comarques 2009 (Alpens – 7/06/09)

Aquest any la cursa de muntanya d’Alpens celebra la vintena edició el diumenge 7 de juny de 2009, i com a novetat més important fan un canvi de recorregut que segur que agradarà a tots els participants d’allò més.

Fins ara la cursa d’Alpens tenia una distancia de 25kms i 1000 metres de desnivell positiu, i ara passa a ser de 26kms i 1060 metres positius, pràcticament igual però amb el recorregut canviat tot i que continua passant pels dos punts més alts que passava fins ara, és a dir, el Puig Cornador i el Puigdon, tot i que ara amb l’ordre invertit. També s’ha de dir que els primers quilòmetres són força plans com les edicions anteriors, i que els últims quilòmetres són de baixada agafant el mateix camí que es feia fins ara.

Normalment cada any hi havien entre una i tres persones que baixaven de les dues hores, s’ha de veure si amb el nou recorregut hi ha alguna persona que ho aconsegueix. Cal dir que el rècord de la cursa és del gran Kiku Soler amb un temps de 01:52, i que va aconseguir l’any 1997.

Per més informació de la cursa podeu anar a la web oficial de la cursa. Aquesta cursa es puntuable per a la Lliga Catalana de Curses de Muntanya. Ens veiem a Alpens el 7 de Juny.

Cartell de la Lliga Catalana de Curses de Muntanya


Sedentaris.cat

El bloc dels que no volen ser sedentaris