Skip to main content

Cursa Bombers (mapes recollida dorsals i sortida)


Ja només queda aquesta setmana i anem facilitant les últimes informacions «pràctiques»:

  • La recollida de dorsal (samarreta – pitrall) s’incia aquest Dimecres 1 d’Abril, fins el Dissabte 4. Llloc: Poliesportiu Estació del Nord (C/Nàpols 42, Barcelona – enllaç a mapa), de 10:30 a 21:30. Consell: intenteu no anar-hi dissabte, especialment per la tarda, perquè suposo que hi haurà una bona cua.


Mostra un mapa més gran Es l’edifici que està per sota del Carrer Ali Bei, la façana que dona a Napols (no feu cas de la lletra A del Google Maps)

  • La sortida el dia de la Cursa és a les 10:00. El millor punt de trobada i per escalfar, de manera més o menys tranquil·la, és el Parc de la Ciutadella, per dins o per fora.


Mostra un mapa més gran.
El parc de la Ciutadella té entrades pel Passeig Picasso i pel Passeig de Pujades. El dia de la cursa el Passeig Picasso està ple a vessar.

  • La sortida és davant de l’Estació de França, però s’accedeix als calaixos pel Passeig Picasso i com millor «marca» tens en 10 quilòmetres mès a prop de l’Estació de França et situen a la sortida.


Mostra un mapa més gran

I ara la gran pregunta, quina és la millor manera d’anar-hi el dia de la cursa?

  • En cotxe: no hi ha manera :-). Barcelona és una eco-ciutat i no s’hi pot anar amb cotxe. Tampoc en moto. El millor que pots fer és optar pel bicing. Bé, és broma. Aparcar pels voltants de la sortida no ha de ser fàcil en zona blava/verda. Un pàrquing gran proper estaria a Via Laietana /Catedral de Barcelona. També hi ha un pàrquing davant del Museu d’Història de Catalunya – Palau de Mar, però desconec si estarà tallada la circulació als vehicles.
  • En metro: metro Línia Vermella (L1-Arc de Triomf, o com a segona opció L1-Marina) i metro Línia Groga (L4-Barceloneta o com a segona opció L4-Jaume I). Atenció: de la boca del metro d’Arc de Triomf a l’Estació de França hi ha … un quilòmetre! Això vol dir que, com a mínim, fareu 1 (anada) + 10 (cursa) + 1 (tornada) + 1 (ziga-zaga cursa i post-cursa) … 14 quilòmetres!!!! set quilòmetres més i ja podeu fer un mitja marató «teòrica».
  • Altres: es pot anar a peu (molt suaument) o en bicing, ideal en aquest cas pels amants de duatlons i triatlons. La «transició» es faria al Parc de la Ciutadella, deixant la bicicleta abans d’entrar-hi 😉

Sedentaris.cat
«t’ajudem a fer el primer pas»