Skip to main content

Cursa dels Gitanos de Taradell – una noia d’Oristà al podi!

Diumenge unes 20.000 persones ens estàvem «fregint» a la Cursa de Bombers de Barcelona però no erem els únics que participàvem en curses populars. A Taradell s’hi va celebrar la 1ª Cursa dels Gitanos (10 i 22 km) organitzada pel Centre Excursionista Taradell

A moltes persones no els hi agrada l’asfalt i s’ha de respectar 🙂 entrenen per camins, corriols i pistes forestals (quina sort!) i els caps de setmana van a fer curses de muntanya. I a Taradell en van organitzar una per primer cop amb unes 130 persones (les mateixes que hi havia en un metre quadrat a la sortida de «Bombers» :-).

La nostra amiga Gemma, una sedentària d’Oristà que no fa pas gaire que participa en curses d’aquest tipus, hi anava amb tota la colla a fer una cursa més. Sembla que això de correr per la muntanya li està agradant força.

 Miquel, Gemma i Romà
Salut i cames! 

La corredora oristanenca ha fet aquestes declaracions en exclusiva per a Sedentaris.cat 🙂 :

Com us podeu imaginar, no puc fer cap crònica ni res de tot això, perquè va ser una cosa una mica de….., de pots comptar, els que podien, ja van fer la llarga de 22km. i la resta que no erem molts, potser uns 50, vam fer la de 10km.

La cursa no tenia molt desnivell, anava pujant i baixant, però sense passar-se. Mica en mica vaig anar atrapant alguna noia i les vaig passar. Quan vaig arribar al control em van comentar que anava segona, en el primer moment no les vaig creure (eren noies, i reien tota l’estona) però quan vaig pensar que era veritat, vaig marxar pensant que per una vegada que (segurament no em passaria mai més) tindria l’honor de quedar segona no em podia deixar passar!!! jajaja
 
No puc negar, encara que pensi que va ser una cagaradeta, que això et fa pujar l’autoestima i et fa venir ganes d’entrenar una mica més!!

La 2ª classificada … quina felicitat!
Fotografia: Xevi Pons. Més fotografies i info. cursa a Osona.com

Moltes felicitats Gemma!

Ferran de Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris