Skip to main content

Cursa Muntanya Olost – Via Fora! – 14/03/2010 (informació)


 Cursa de Muntanya Via Fora Olost 2010
14/03/2010 – 15 km

Inscripcions a: Thunar Esports

Més informació: Club Excursionista Via Fora

Resultats 2010: Thunar

Informació Última Hora:

la cursa està confirmada, tot i la neu que hi pugui quedar diumenge de la nevada del dilluns,  els organtizadors ens han informat que la cursa es farà igualment el dia 14/03 com estava previst

Informació Edició 2009

Resultats i Fotografies de la cursa (enllaç)

Última hora: es podran realitzar inscripcions el mateix dia de la prova.

Punt de trobada dels «Sedentaris» o de qui vulgui saludar-nos: de les 8 hores fins la sortida a les portes de l’església a la Plaça Major.

Tenim quasi tota la informació de la primera prova de la Lliga Catalana de Curses de Muntanya : Sedentaris.cat, bloc «no oficial» de la cursa. Una cursa que és fa per primer cop, ideal per tenir una primera experiència en les curses de muntanya i que té tot el suport de Sedentaris.cat

Si no tens equip (no és obligatori) et pots inscriu-re com a «Sedentaris.cat» … segur que no ens donen cap premi però ens farem unes fotos i les posarem al bloc. I si vols fer una crònica … també te la publicarem.

AVÍS A TOTS ELS PARTICIPANTS

L’organització recomana calçat de recanvi per canviar-se en acabar la cursa
(es passa per la presa d’un pantà i ens mullarem els peus. No és broma)

Fotografia Original: Això és Sedentaris.cat – fem salut junts!

L’organitzador informa:

El punt quilomètric on ens mullarem és a 2km de l’arribada. Això vol dir que «valor i al Toro». Exactament, ens mullem tres cops els peus en els últims dos quilòmetres.
Robert – L’organitzador

Sortida:

S’acosta el dia … i la sortida serà a les 8:30 del matí del 8 de Març de 2009 a la Plaça Major d’Olost.

Arribada:

Al pavelló municipal d’Olost (servei de dutxes).

Recorregut:

Ben variat, com una amanida catalana. Fins i tot, gràcies a les nostres «fonts», hem pogut saber que segurament ens mullarem els peus i, segons com evolucioni la climatologia, també els turmells (?). Que ningú es faci enrere però és millor anar ben informats.

Passarem per localitzacions pròpies d’un film de Tim Burton

Aquí teniu el perfil que ha facilitat l’organització. Un cop tinguem fotografies del recorregut o descripció del mateix ho publicarem. Diuen que farem de tot una mica, que no hi ha cap tram planer llarg i que serà una cursa per diferents tipus de terrenys (corriols, prats, pistes i alguna «trialera»).

Perfil del Recorregut

Fotografies del recorregut
Premis:

Sedentaris.cat ha tingut accés a informació «confidencial»: ens han dit que l’obsequi serà una samarreta i l’esmorzar de pagès (haurem de «fer gana» a la cursa i esforçar-nos molt) … botifarra i pa torrat!!!!

(Nota «sedentària»: per fi una cursa sense galetes i barretes … botifarra i pa torrat! Així ens esforçarem al màxim per arribar el més aviat possible. Hi haurà porró de vi? Doncs sí, ens ho ha confirmat l’organització i en plural: hi haurà porrons de vi! 🙂

Inscripcions:

(Nota d’última hora: el dia de la cursa s’admetran inscripcions amb un preu de 15€ abans de l’inici de la mateixa per als qui no hagin pogut fer l’ingrés al compte bancari.)

Preu d’inscripció: 13 €

Ingrés al següent compte bancari de Caixa Manlleu:

2040-0130-04-0000216412

On trobar una sucursal bancària de Caixa Manlleu (enllaç aquí)?

Un cop feta la inscripció s’ha d’enviar el comprovant amb el nom + cognoms i l’equip als que es pertany a la direcció de correu electrònic excursionismeolost@hotmail.com o al nº de Fax – 93 888 05 52. Si no teniu equip i us fa gràcia formar part d’un sempre us podeu inscriure com a membre de l’equip «virtual» de Sedentaris.cat

I ara, us facilitem uns mapes per si no sabeu on està Olost.


Mostra un mapa més gran

Part del cartell de la cursa amb les dades oficials.

Bé, esperem que la cursa sigui un èxit i ens veim a Olost el 8 de Març.

Equip de Sedentaris.cat

(última actualització: 07/03/2009)