Skip to main content

Cursa Vertical l’Arruix – Bombers Voluntaris d’Organyà (30-05-2009)

Al poble d’Organyà es celebrarà el proper dissabte 30 de Maig la 1ª Cursa de Muntanya «Arruix de Santa Fe» organitzada en motiu de la celebració dels 25 anys de la presència dels Bombers al poble. La veritat és que té molt bona pinta i intentarem anar-hi.

Informació Oficial:

L’Arruix de Santa Fe neix en motiu de la celebració del 25è Aniversari dels Bombers Voluntaris d’Organyà. El recorregut s’inicia al museu de les Homilies d’Organyà, passa pel nucli antic de la vila, la històrica masia de Caselles i seguint l’itinerari realitzat pel Mn. Cinto Verdaguer finalitza a l’ermita de Santa Fe.

La cursa forma part del Circuit FER (1r. Circuit de curses de muntanya de l’Alt Urgell). Transcorre al llarg de 5km. amb un desnivell positiu de 670 m.

La informació ens ha arribat per un correu electrònic dels que ens agraden als «sedentaris»:

Jo sóc Bomber Voluntari a Organyà ( situat a 20 km de La Seu d’Urgell),
i aquest any fem el 25 aniversari dels bombers. Per celebrar-ho hem
decidit fer una festa popular amb tot el poble el dissabte 30 de maig, on entre altres coseshem organitzat una cursa de muntanya d’aproximadament 5 km i un desnivell positiu de 670 m (es tracta de pujar a la muntanya de SantaFe, 1210 m ).
Aquest és el primer any que celebrem la cursa i volem mirar de donar-li continuitat.
Tota la informació de la cursa la trobareu a la web www.bombersorganya.cat

Dir a tots els organitzadors d’actes esportius populars que Sedentaris.cat està a la vostra disposició i que farem el possible per publicar tota la informació que ens faciliteu.

Fotografies espectaculars del municipi d’Organyà:


Sedentaris.cat
Al servei de l’esport popular