Skip to main content

Curses Vall del Congost (Crònica i Classificacions)


Aquest matí he anat per primer cop a la Mitja Marató de la Vall del Congost i ja puc dir que no serà l’última. He de tornar i no puc tornar-hi sol. «Sedentaris», esteu convocats per l’edició del 2010.

De pas, adjunto les classificacions provisionals que m’ha facilitat l’organització. Tota la informació oficial i definitiva sortirà ben aviat a la pàgina oficial de la Cursa(si algú ha de fer alguna reclamació que ho faci a la pàgina oficial 🙂

Classificacions i Fotografies XIII Cursa Vall del Congost (2009)

Classificacions Mitja Marató

Classificacions Marató

Fotografies Marató

Més fotografies

Crònica Mitja Marató Vall del Congost 2009
(Aiguafreda- 22/03/2009)


Perfil «aproximat» de la Mitja
(falten alguns trams per «problemes» tècnics de principiant amb el GPS)

Aquest matí, mentre pujava-grimpada i m’agafava als arbres del mig del bosc per no caure’m d’esquena no pensava gaire en tornar l’any vinent però ara ja ho tinc ben clar: tornaré!

Com que la meva experiència personal potser no interessa molt faré consideracions generals que a la vegada serveixin de crònica:
1) Cursa 100% de muntanya, pujades llargues i dures. Baixades tècniques. Asfalt molt poc, a l’arribar i sortir d’Aiguafreda. Pista forestal poqueta i cap al final principalment, que ja va bé. El circuit no era «trencames», era «carrega-cames», sobretot a les pujades en el meu cas. La part posterior de les cames … ni la notava al final.
2) Excel·lent organització, felicitar a l’organitzador («Antonio- Toni-Abuelo» o com es digui 🙂 i tots els que li han donat un cop de mà. Es notava i molt que darrera del circuit i la cursa hi havia persones que estimen la muntanya i els hi agraden d’allò més les curses que es fan envoltades de natura. I el més important de tot, la butifarra de l’arribada estava calenta (per no parlar de la Voll-Damm als avituallaments … que jo no he provat però me l’he mirada 🙂
3) Grans frases que he escoltat:
  • «Ya no tengo gemelos, tengo trillizos», a l’última pujada pel mig del bosc.
  • «Aquesta és la Marató nº 67», pel gran Casimir, en una marató més per les seves 100 maratons.

De la Marató no sé res, però havia de ser molt dura i més d’un tenia previst arribar a l’hora de dinar a Aiguafreda.
Ferran de Sedentaris.cat