Skip to main content

Duatló de Muntanya a Prats de Lluçanés


Sedentaris!

Actualització (17-12): ja podeu llegir la crònica i veure el vídeo de la Duatló del Lluçanés.

Teniu la possibilitat de participar en un duatló de muntanya (BTT + trail running). El proper diumenge 7 de Desembre a Prats de Lluçanés.

Hi haurà 2 recorreguts:

  • 30 km de BTT + 10 km. de trail (pels «experimentats»)
  • 15 km de BTT + 5 km de trail (ideal per «debutants» i «marxaires»)

Aquesta es la notícia publicada a Vilaweb Lluçanés:

Primera duatló a Prats de Lluçanès per al proper dia 7 de desembre

El proper dia 7 de desembre, Prats de Lluçanès acollirà la primera edició d’una duatló, oberta a la participació de tothom. La prova constarà de dos circuits, per a professionals i d’iniciació. El professional constarà de 30 quilòmetres en BTT i 10 qiuilòmetres a peu, mentre que la d’iniciació tindrà 15 i 5 quilòmetres respectivament.
En l’apartat professional hi haurà les categories de majors de 18 anys, dones i júnior, igual com en la d’amateurs o d’iniciació.

En acabar la prova, la Fundació Nani Roma sortejarà 10 cascos de la marca HJC, per recollir diners per a l’hospital Pequeño Mauritano, de Mauritània.
Segons la fundació d’aquest pilot resident al Lluçanès, la supressió del ral·li París-Dakkar ha suposat el fre a la rebuda de diners i ajuts a entitats que desenvolupen tasques solidàries a l’Àfrica, per la qual cosa, les iniciatives amb les que ja col·laborava ara intentarà que segueixin rebent ajuts a través d’altres propostes com aquesta duatló.

Jo estic molt animat i m’hi vull apuntar. Serà el meu primer duatló. Espero poder participar-hi i fer una bona crònica.

Ferran de sedentaris.cat