Skip to main content

Duatló de Muntanya de Mataró – Crònica 2011

Crònica Oficial del Duatló de Muntanya de Mataró

En la matinada del diumenge 16 de Gener, s’ha celebrat la que actualment es la Duatló de Muntanya mes antiga de Catalunya, de les distancies de 6km a peu, 22 km de muntanya, i 2,5 km de carrera a peu, els guanyadors han estat en categoria masculina, Francesc Freixer (vigent campió de Catalunya Absolut), Pau Zamora, y Ever Alejandro Gómez, en categoria Femenina, Esther Hernandez (Campiona del mon de curses de Muntanya), Núria Lauco, y Mayalen Noriega. En total dels 318 Inscrits a la prova, varen finalitzar 288 duatletes, xifra record del circuit català d’aquest any.
El circuit de 6km a peu eren dos voltes i quart pel Circuit permanent de Cros de Mataró, el que ha permès un ritme molt elevat ja des de el primer moment, per fer una transició ràpida i enllaçar amb 22km de BTT amb molts corriols exigents, que han fet les delícies dels apassionats de la BTT, per finalitzar amb 2,5km de cursa a peu a una sola volta del circuit de Cros.
La prova a estat organitzada pel Club de la botiga especialitzada en BTT i Triatló SBR, conjuntament amb l’Institut d’Esports de Mataró, i va contar amb la presencia del Alcalde Joan Antoni Barón, i el Regidor d’ Esports Ivan Pera. Al acabar la cursa Senior es va celebrar la Duatló Infantil amb nens de 4 fins a 14 anys, que van demostrar que el futur està garantit en aquest esport.

Fotos oficials de la prova: http://www.Sportcam.net
Altres fotos de la prova: http://www.facebook.com/album.php?aid=42183&id=126468114054511

Breu Crònica No Oficial per Ferran de Sedentaris.cat

Buff!!! Bé, …  us recomano llegir la crònica al bloc «Ironman Destination» on el David va debutar en aquest tipus de proves i ho ha explicat amb molt detall. Per part meva, vaig fer els 6 km de cursa a peu bé, el 22 de BTT de més a menys (molt guapa la ruta, més exigent del que m’esperava 🙂 i els 3 km finals millor de l’esperat fins que a 500 metres de l’arribada vaig tenir una estrabada muscular i vaig haver de parar , estirar, caminar i arribar trotant … haurem d’agafar més la BTT que la tenia molt oblidada. En resum, un bon entrenament ja que competir, competir, no vaig fer-ho molt … però m’ho vaig passar molt bé.

Gràcies a l’amiga de la botiga on-line Moval Tools i el seu AQUATAK de Bosch això va ser el millor que vaig fer:

 Si ja feia mesos que no agafava la BTT, encara més que no la netejava.

En resum, una duatló organitzada pel Club SBR que cada vegada es més rodona a tots els nivells: circuit, serveis, premis …  i l’arribada hi havia «bocata» de botifarra i , qui va voler, la va acompanyar amb una «Estrella» 🙂 Progressa adequadament …

Ferran de Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris