Skip to main content

Entrenament Parc de la Ciutadella (BCN)

Aquest matí hem fet el primer entrenament 2.0 pel Parc de la Ciutadella. La veritat és que ha fet molt de vent. Ha estat un entrenament molt suau i ens ha servit també per reconèixer un circuit d’entrenament i fer-nos algunes fotografies.

Circuit pel Parc de la Ciutadella de Barcelona

Inici per la porta que et trobes baixant de l’Arc de Triomf i on el Museu de Zoologia queda a la dreta. Baixem tot recte i per pista de terra fins arriba a una plaça asfaltada on girem a l’esquerra seguint l’asfalt (hem deixat les taquilles del zoo a la dreta). Seguim fins arribar a l’extrem del Parlament de Catalunya on girem a l’esquerra i passem per davant de tota la façana de l’edifici.

Al final, entrem de nou per pista de terra direcció les fonts (i les barques, ara sense aigua). De camí ens trobem un mamut a la nostra dreta. Seguim sempre a la dreta deixant les fonts a l’esquerra i just abans d’arribar a les taules blaves de tennis taula girem a l’esquerra i seguim la pista llarga fins al final del nostre trajecte, que acaba tot just davant del Museu de Zoologia.

Aquest és un circuit molt suau i no gaire llarg (suposo que 1 km, aproximadent), ideal per fer-lo a qualsevol ritme però sobretot a ritme suau ja que és bastant transitat en alguns trams. Molt recomanable per provar de córrer per primer cop en un lloc cèntric.

Equip de Sedentaris.cat