Skip to main content

Hem arribat als 100 missatges! (Vídeo)


Sedentaris.cat va néixer el 14 d’Octubre del 2008 amb un missatge de prova (enllaç). Dos amics de la universitat van decidir crear un bloc: en Toni i en Ferran.

L’origen de Sedentaris.cat:

La cosa va anar, més o menys, d’aquesta manera: amic convenç a amic per fer un bloc on explicar les coses que fan i així no haver d’enviar correus electrònics molt llargs a familiars, amics i coneguts (cas del Ferran amb la crònica quilomètrica de la primera marató – BCN 2008). Com que un ha deixat la pràctica del bàsquet «semi-professional» (Toni, el «Magic Johnson» de «Casp») i s’està aficionant a córrer per seguir fent esport i l’altre ja porta un any arrossegant-se per l’asfalt i la terra fent curses populars … doncs ja tenen temàtica del bloc. Tot i que, en realitat, no només volen escriure de córrer, també de caminar, anar en bicicleta, o qualsevol altre esport.

La història de com es van triar el nom de «Sedentaris»:

La veritat és que aquesta història no està molt clara. I no està clara perquè deuria ser una cosa força espontània … el nom que volíem posar haver d’estar relacionat amb l’esport i mireu, al final vam triar un nom que representa els que no fan res d’esport. Al final, ens va agradar molt «sedentaris» perquè aquest bloc busca animar a les persones a fer esport i no ser víctimes del sedentarisme. O sigui que vam optar per un «anti-nom».

El futur:

Endavant, sempre endavant 😉 Volem que «sedentaris.cat» sigui més poliesportiu, més obert i més incitador a fer esport. Que hi tinguin espai els que volen començar a fer esport, els que acaben de començar, els que ja fa temps que en fan i segueixen, dels «cracks» populars … de tots una mica. Córrer, caminar, bicicleta (BTT i de carretera), natació, alpinisme, escalada, duatlons, triatlons, ultra-resistència o el que sigui per no ser sedentaris.

Obrirem el bloc a diferents «autors» i esperem seguir rebent les vostres cròniques i fotografies. Recordeu que tenim un grup al Facebook i un compte de Twitter propi. També volem buscar algun patrocinador per fer-nos unes samarretes com si fóssim un equip. De moment, no hi ha cap previsió de fer-nos «club oficial» o alguna cosa similar. En el futur serem més com un «grup virtual i presencial» que es va trobant per fer activitats i/o compartint les seves experiències per mitjà de «Sedentaris.cat». Però en el fons, el futur no el podem explicar …Moltes gràcies pel vostre suport (vídeo d’agraïment):

Missatge a missatge, o escrit a escrit, hem arribat als cent missatges. Per sort, molts dels que llegiu això ens heu animat a seguir endavant, amb els vostres comentaris, les vostres cròniques, les vostres fotografies … en definitiva, compartint les vostres experiències. Per aquest motiu hem fet un vídeo d’agraïment, amb l’excusa de la Cursa de Bombers 2009. Som conscients de que falten molts dels protagonistes i esperem que en el futur tinguem més imatges vostres per fer un nou vídeo més ben fet.

Nota: si algú vol ser «afegit» o «suprimit» del vídeo que ens faci arribar un correu electrònic.


Sedentaris.cat

el bloc dels que no volen ser sedentaris