Skip to main content

Ja hi tornem a ser!!!

Ja fa uns quants anys que quan de veritat comença la temporada pels corredors de curses de muntanya, és a principis de març amb la marató, i mitja marató salvatge de Sant Hilari Sacalm. De fet , si entenem que la temporada de curses de muntanya comença al març, i s’acaba al novembre amb la cursa de Montserrat nord, no és d’extranyar que els corredors d’asfalt diguin que estem sonats!!! Un pèl si que ho estem, ja que per exemple si parlo en primera persona, al acabar una cursa pateixo molt de cames, i per contra no he entrat mai a un gimnàs a muscular, però és que som així, només volem córrer, i no parar de córrer…

M’en recordo un dia que vaig llegir una crònica de http://www.ropits.com/ que parlava de la Matagalls-Montserrat, i deia que a ningú se li acudiria fer una marató, sense haver fer mai una mitja marató, en canvi, hi ha gent que es presenta a la Matagalls-Montserrat havent fet com a màxim una caminada de 20kms.

Continuarà…

Xevi de Sedentaris.cat

Nota dels «editors»: aquest és el primer missatge del Xevi al bloc i esperem que no sigui l’últim. Es un «especialista» de curses, ultra-curses i caminades de muntanya (tot i que poques vegades l’hem vist caminar :-). L’asfalt només el trepitja en acabar l’any a la Sant Silvestre de Manlleu.

Aquests són els seus «reptes» pel 2009:

  • I Cursa de muntanya d’Olost (08-03-09)
  • XX Cursa 3 comarques d’Alpens (07-06-09)
  • Núria-Queralt (04-07-09)
  • Giir di Mont SkyMarathon (26-07-09)
  • CCC Ultra Trail du Mont-Blanc (28-08-09)
  • Matagalls Montserrat (19-09-09)