Skip to main content

Marc Hurtado – Ironman Lanzarote 2011 (crònica)

La crònica del Marc Hurtado al seu primer Ironman (Lanzarote 2011):

Dimecres

El dimecres vam arribar a Lanzarote i tot perfecte, no hi havia vent! Bona temperatura i el cos em demanava canya. 
Dijous
El dijous pel matí recollida de dorsals al Club La Santa. A la tarda després de montar tots el dorsals, nedar una mica, reconeixement del circuit de córrer amb la bici i 4km de carrera a peu per estirar les cames.
Divendres
El divendres al matí uns 800 metres de natació per relaxar el cos i comprovar que tot estava al seu lloc i el divendres a la tarda entrar la bici a boxes i a descansar.
Dissabte
Dissabte al matí a les 5 sona el despertador. Un bon esmorzar i cap a boxes a revisar la bici i posar-hi el menjar.
A les 7 en punt es dona la sortida. La natació surt sobre el que esperava, 52 minuts i sortint amb el grup davanter, una transició molt llarga que la faig amb força tranquil·litat i agafo la bici. 
Al km 40 ja sé que la bici serà dura, molt de vent i l’asfalt amb molta gravilla on la bicicleta no corria. Jo comptava fer la bici en 5h:30min i em va sortir en 6h:10min, i arribant força cansat i fastigejat pel fort vent i els més de 2.500 metres de desnivell.

Però ara venia la carrera a peu i vaig començar amb moltes ganes i bones sensacions, al final com era de suposar, patint els ultims 10km pero mantenint un bon ritme. La marató la vaig fer amb 3:15 i un temps final total de 10:29, entrant segon de la meva categoria a 5 minuts del primer.

«Una gran experiència que espero poder repetir l’any vinent»

Marc Hurtado per a Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris