Skip to main content

Passejada per la Cerdanya de Bellver fins a Talló

Com sabeu, des de Sedentaris.cat us volem ajudar a fer el primer pas per deixar de ser sedentaris. Aquest primer pas no cal que sigui per fer mitjes maratons o ultratrails, és per això que us proposem una tranquila passejada per la Cerdanya.

Es tracta d’un recorregut totalment pla d’una longitud que no arriba a 1 Km, per tant és apte per tots els públics i tots els estats de forma. A més, podreu gaudir d’unes bones vistes.

L’inici és a les escoles de Bellver de Cerdanya. Allà cal agafar un caminet que va cap a Talló. Després de passar per un tram que està rodejat de cases, de seguida podrem veure la silueta de l’església de Santa Maria de Talló, que data del segle X.


El camí forma part d’un dels trams del Camí de Sant Jaume que passa per Catalunya i que feien els pelegrins que provenien d’Europa.


Un cop arribats a Talló, ens espera una font on poder refrescar-nos i poder plantejar-nos si allargar la ruta un kilòmetre més fins a Coborriu. Només cal seguir el camí fins a trobar una desviació que ens conduirà fins al poble.


És una ruta que podeu fer tant a peu com en bicicleta i a la qual us poden acompanyar criatures petites.

Equip de Sedentaris.cat