Skip to main content

Preparant la Mitja Marató de Barcelona (vaig tard …)


Última hora: detectada butllofa al peu, un dels grans enemics dels esportistes populars. A mi me n’han sortit en curses, en caminades o jugant a futbol-sala … sòc un gran especialista en la matèria però res a veure amb les butllofes que es veuen a la Marathon des Sables. Espero que no sigui per culpa de les bambes noves:

Bambes que el venedor de la botiga em va dir que m’anirien molt bé però que no em podia garantir passar de 4’30»/km a 3’3o»/km en una setmana (gran decepció)

Bé, en realitat us volia dir que és oficial que aniré a la Mitja Marató de Barcelona. Serà la meva segona «mitja», la primera va ser l’any passat a Gavà-Castelldefels. Espero veure’m amb algun «sedentari», es a dir, amb algun «seguidor» del bloc o algú del Grup de Sedentaris al Facebook. No sé, ja es proposarà un punt de trobada. Si algú hi va que avisi que em faria gràcia saludar-lo.

A aquesta mitja hi aniré preparat de manera molt diferent a l’any passat. Fa 12 mesos estava preparant el meu debut a la Marató i ara no. Crec que hi vaig molt menys entrenat però amb un millor coneixement del meu cos (sembla molt metafísica aquesta afirmació). O sigui que si vaig més lent ja sabré el motiu i si vaig més ràpid … també 🙂 També tinc més resistència però ja veurem que passa. Si has fet curses de 10km, una mitja pot ser un experiència molt interessant i motivant. El ritme és més suau i tens més temps per pensar … «que hi faig aquí? o qui m’ha enganyat?»

El millor de tot, mirant el recorregut, és que l’última part és per una zona que conec força bé i que acaba a l’Arc de Triomf. O sigui que si arribes … ets un campió o una campiona, algú que lluita i venç al sedentarisme.

I ara, a entrenar una mica … recordeu que ens podeu seguir també via Twitter.


Ferran de Sedentaris.cat