Skip to main content

Quina beguda isotònica preferiu?

No sé si sóc víctima del màrqueting, si la meva recuperació de la lesió se m’està fent massa llarga o és que realment m’agraden totes aquestes «marranades», però l’altre dia em vaig adonar que quan vaig al super, dedico una bona estona a la secció on hi ha les begudes isotòniques.
Fins ara era comprador habitual de l’Aquarius, però aquesta comunicació que fan amb anuncis tan poc relacionats amb el món de l’esport m’han fet perdre trempera. Això unit a les ganes de provar coses diferents, han fet que tingui l’armari de casa ple de begudes de marques diferents.
Vull esperar-me a quan estigui una mica millor i pugui córrer tirades llargues per provar-les i veure els resultats de cadascuna d’elles, però mentre aquest moment arriba us proposo aquesta pregunta als sedentaris: quina beguda isotònica preferiu?

Apa, a fer exercici aquest estiu i compte a no deshidratar-vos…

Toni de Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris