Skip to main content

Reptes Esportius pel 2009: quin és el teu?

Salutacions a tothom,

Estava buscant una mica d’informació sobre duatlons ja que demà faré la meva primera duatló i m’he trobat amb l’Ironcat, un triatló de llarga distància que fan pels voltants del Delta de l’Ebre (l’Ampolla) el mes de maig del 2009.

Això m’ha fet reflexionar. Tranquils que no m’hi penso apuntar però … no estaria malament, oi? De la duatló a la triatló, només hi ha un pas. La reflexió era sobre quins «reptes» esportius i anti-sedentaris portaré a terme pel 2009.

Es curiós però en les últimes 48 hores una persona m’ha parlat de que estava pensant de fer la marató de Barcelona per primer cop, una altre «sedentari» m’ha dit que volia debutar en la mijta marató a Gavà-Castelldefels.

No cal buscar reptes tan quilomètrics pero ara és un bon moment per pensar en coses a fer el 2009. Per festes tot són bones intencions i, fins que t’hi acabes posant … poden passar mesos i moltes oportunitats de fer coses. Es més, us recomano decidir aviat els vostres reptes del 2009 (caminades, ascensions, curses, marxes, bicicletades, … el que sigui) i «fer la carta al reis» per si us fa falta algun material específic per fer el repte realitat. Així hi haurà menys excuses 😉

Jo, ara per ara, tinc prevista la participació al Trail Blanch de Font-Romeu. També vull anar amb un amic de tota la vida de Barcelona (o rodalies) fins a Sort en bicicleta. L’han d’operar el 2009 i aquest és el seu repte un cop estigui recuperat. El seu repte també serà el meu.

I vosaltres, quins reptes teniu pel 2009?

Ferran de sedentaris.cat

The Wendy's Great New Zealand Santa Run

Per si necessiteu algunes idees podeu saber el que té previst fer el Xavier Martorell de Tracció 2×2 o veure el calendari que un crack de les curses-caminades de muntanya m’ha passat:

Repte LOCALITAT DATA KMS
Marató Salvatge Sant Hilari Sacalm 1 de març 42
Pels camins dels matxos Torelló 19 d’abril 62,8
Cursa de muntanya Berga 10 de maig 26-28
Romànica de resistència Navàs 9 de maig 80
Zegama-Aizkorri Zegama 24 de maig 42,195
Cursa d’Alpens Alpens 7 de juny 25
Núria Queralt Núria 4 de juliol 94
Giir di Mont Premana 26 de juliol 32
CCC Courmayeur 28 d’agost 98
Matagalls Montserrat Collformic 19 de setembre 82,8
Rasos Manresa Rasos 10 d’octubre 79