Skip to main content

Running d’estiu. Comença la pretemporada?

El passat cap de setmana vaig estar uns dies a la Cerdanya. És el meu moment de l’any de relax absolut, de descans físic i mental i on agafo l’energia que em cal per afrontar el proper curs. Però també és el moment on faig el meu particular stage de pretemporada. Aprofito la tranquilitat dels camins per sortir a córrer en plena natura. Quan s’està de vacances és una molt bona època per sortir a córrer. No hi ha l’estrés del dia a dia, i es pot gaudir més de l’estona de runnig. A més, es pot gaudir d’experiències formidables com anar a córrer de bon matí, quan encara no fa calor i el sol està sortint per després premiar-se amb un bon esmorzar.
Aquest any el meu stage ha estat diferent. Ha estat molt curt perquè em quedaven molts pocs dies de vacances per fer ara a l’agost. Però a més, les meves molèsties a l’Aquiles per culpa de les calcificacions encara són presents i em fan anar amb molta prudència i control.
Vaig fer una hora de running en la que vaig recórrer uns 10 km. Des de que vaig haver d’afluixar per la lesió el mes de maig que no feia una tirada com aquesta. Estic content, però em vaig adonar que estava en una baixa forma alarmant. Tot i això, puc dir oficialment que he començat la pretemporada. No sé si arribaré en condicions per la Cursa de la Mercè, però sí que tornaré a reprendre el meu ritme de 3 entrenaments per setmana. Ara que ja sóc sub-40, he de mantenir el meu nivell…

Toni de Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris