Skip to main content

Ruta del Senglar (pedalada BTT +35km)

Aquest missatge us arriba amb retard però ara ja sabem com fer servir el GPS per publicar les imatges de les nostres rutes amb el Google Maps. Ben aviat, gràcies als «cracks» que saben més, també podrem afegir els «tracks» de GPS i els perfils.

De moment només podeu veure la imatge de la Ruta del Senglar 2009 (19-Abril) , recorregut llarg, organitzada per la Unió Ciclista de l’Alt Llobregat (enllaç no operatiu) el passat diumenge. Hi havia dos circuits: 18 quilòmetres i 35 quilòmetres. En el nostres cas, gràcies al meu company «kamikaze»(:-) ens vam passar un trencant a l’última baixada cap a Balsareny i vam fer 37 quilòmetres 🙁 .

Personalment em va anar molt bé, no vaig anar al màxim perquè aquest any encara no he fet gaire BTT però tot arribarà. El company anava bastant millor, però només era degut a la bicicleta, evidentment, no per haver fet més d’una vintena de duatlons, pedalades i mil coses més l’últim any. Això segur que no té res a veure. Espero que s’animi a escriure un comentari. El recorregut i l’organització són excel·lents. La recomano amb els ulls tancats. Aquest any no hi havia molts participants (uns 100). Vaig parlar amb un dels organitzadors i em va dir que sempre havien tingut mal temps els últims anys i potser això ha fet que molts es frenin a repetir-la. Jo, si puc, el 2010 hi tornaré. I el meu company de pedalades també.

Gràcies al canal de BTT Spin al You Tube hem pogut trobar un vídeo de la pedalada:

També han publicat fotografies de la pedalada (enllaç), tot i que nosaltres, com a «sedentaris» destacaríem la següent:
Font: BTT Spin . Arribada Ruta del Senglar 2009

Bé, en quan poguem publicar-ho afegirem els tracks i els perfils.

Vinga, a pedalar!