Skip to main content

Sant Silvestre El Masnou (informació prèvia)

Els que no volen ser sedentaris tenen en les curses de Sant Silvestre una bona oportunitat per acabar l’any fent esport. Altres anys ja hem escrit sobre aquestes curses.

Jo ja m’he inscrit a la Sant Silvestre de El Masnou, la més antiga de Catalunya (XXI Edició). Per un recorregut de 5 quilòmetres, sortint del port esportiu de El Masnou en direcció Marató, es fan (si no han canviat la ruta, que no ho sembla) 2,5 quilòmetres, mitja volta i cap a l’arribada.

Fotografia de l’Edició del 2008 de la Cursa de Sant Silvestre El Masnou
(tram final per la part superior del Port fins que es baixa per arribar a meta)

Al principi, i més si hi ha 1.000 inscrits, es farà una mica de tap, o sigui que si algú vol anar ràpid o fer un temps concret s’haurà de situar bé a la sortida. També recordo que una gran part del recorregut es sobre terra. Es pot còrrer sense problemes, entre la via i el mar, sempre que aquell dia no plogui molt, fet que complica una mica les coses (va passar l’any 2008). El recorregut, òbviament, és totalment pla (excepte uns metres de desnivell al port) i d’asfalt a la sortida i a l’arribada.

Punt de «no retorn» 🙂 
Aquí es fan el 2,5 quilòmetres i… mitja volta!

En resum, una cursa ideal per «cremar» calories dels àpats del 24 i 25 de Desembre i fer una mica de forat pels canelons de Sant Esteve :-). I vosaltres, quina Sant Silvestre fareu?
Ferran de Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris

PD: dedico aquesta entrada a un dels blocs «inspiradors» (Nautilia, viajando raro) en el moment «fundacional» d’aquest senzill bloc, per dir-ho d’alguna manera. El seu autor acostuma a fer una cursa a l’any … la Cursa dels Nassos (la Sant Silvestre de Barcelona). Es tot un «sedentari» 🙂 Una abraçada, Francisco.